We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

2020 on naissupersankarien vuosi. Harley Quinn, Black Widow ja Ihmenainen tulevat elokuviin!

05. 02. 2020

Olemme siirtyneet eteenpäin ajasta, jolloin naiset olivat vain kauniita sivuhenkilöitä tai vietteleviä rikollisia, miesten pelastaessa maailman oikeilta sekä kuvitelluilta vihollisilta. Enää elokuvat eivät esitä naisia avuttomina prinsessoina, jotka odottavat pelastusta, tai supersankareita, jotka ovat fiksuja ja vahvoja, mutta joita ei pidetä yhtä tärkeinä. Captain America-elokuvan jälkeen, naisia on alkanut enemmän ja enemmän esiintymään elokuvien valkokankaalla. Odotamme innolla! Jo helmikuussa tulemme näkemään Birds of Prey:n, jota tähdittää Harley Quinn. Huhtikuussa näemme Black Widow:n ja kesäkuussa jatko-osa Wonder Woman:ista. Olemme valinneet sinulle mielenkiintoista tietoa näistä DCn ja Marvel:n ikonisista naisista. 

 

 

Psykiatri Harleen Frances Quinzel tunnetaan hyvin rikollisena ja Joker:n tyttöystävänä. Fanit pitivät hänestä elokuvassa Suicide Squad, jossa Harley osallistuu ryhmään rikollisia, jotka taistelevat hyvän puolesta. Margot Robbien taidokkaan näyttelemisen vuoksi, Harley Quinn sai niin paljon suosiota, että DC alkoi miettimään solo-elokuvan tekemistä (kuten Joker viime vuonna). Suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut, sillä näyttelijätär halusi hahmonsa olevan osa jotakin suurempaa. Ideana oli lisätä Harley naissupersankarien  ryhmään Birds of Prey, yksi parhaista. Elokuvan koko nimike on Birds of Prey: The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn. Tämä elokuva lupaa fantastisen ja värikkään esityksen katsojilleen. 

 

 

Bird of Prey Harley Quinn

 1. Birds of Prey- elokuvan ensi-illan piti alunperin olla ystävänpäivänä, mutta koska Bond 25 oli ajoitettu samalle päivälle, Birds of Prey aikaisti ensi-iltaansa viikolla. Bond 25 vaihtoi lopulta myös ensi-ilta päivämääräänsä. 
 2. Elokuva sai r-luokituksen, joka tarkoittaa, että se sisältää paljon väkivaltaa. Margot Robbie itse ehdotti, että elokuvasta tehtäisiin väkivaltaisempi kuin Suicide Squad, jottei elokuvaa pidettäisi “tyttömäisenä”. 
 3. Birds of Prey- elokuvassa on Musta Kanarialintu, Metsästäjätär sekä Etsivä Renee Montoya. Nämä naiset yhdistävät voimansa taistellakseen Roman Sionisia (Black Mask) ja Viktor Zsasz:a vastaan. 
 4. Harley Quinn omistaa elokuvassa epätavallisen lemmikin, nimittäin hyeenan. 
 5. Ohjaaja Cathy Yan on ensimmäinen aasialainen ohjaaja, joka ohjaa supersankarielokuvan.

 

 

Black Widow 

Vaikka näimme Natasha Romanoffin kuoleman viimeisimmässä Avengers -elokuvassa, hänen tarinansa ei vielä ole ohi. Matkaamme ajassa taaksepäin aikaan Captain America: Civil War ja Avengers: Infinity War välillä. Tämä elokuva kertoo naispäähenkilöstä, ja se on myös naisen ohjaama – hän on Cate Shortland. 10 vuoden jälkeen, näemme viimein Natashan tarinan, mitä hänelle tapahtui Venäjällä ja kuinka hänestä tuli salamurhaaja. Sisällissodan tapahtumien jälkeen, Natasha ei tiedä minne mennä, joten hän palaa menneisyyteensä. Hän tapaa entisen kollegansa – salamurhaaja Yelenan sekä venäläisen version Kapteeni Amerikasta – Punavartijan. (Ainakin sarjakuvissa, Natasha ja Punavartija olivat naimisissa). Koska kaikki supersankarielokuvat tarvitsevat oikein rikollisen, saamme nauttia Urakoitsijasta, jonka jo tiedämme olevan Kapteeni Amerikan, Deadpool sekä Ant-Manin vihollinen. Sillä kaikki rakastavat Iron Man 3000, tulemme luultavasti näkemään upeaa roolityötä, mutta varmaa tietoa saamme vasta ensi-illan jälkeen. 

 

 

Tietoa elokuvasta Black Widow

 1. Lempinimi Black Widow ei kuulu ainoastaan Natasha Romanoffille, kenen oikea nimi on Natalia Alianovna Romanovna. Se on nimike vaarallisen kauniille venäläisille salamurhaajille. 
 2. Kauniin ulkonäön lisäksi, sarjakuvahahmo Natasha on suhteessa Red Guardianin, Hawkeyn, Buckyn, Daredevilin, tai jopa Iron Manin kanssa. Elokuvissa Natasha on ainoastaan tekemisissä Hawkeyen kanssa, ja sarjakuvissa fanien yllätykseksi Hulkin kanssa. 
 3. Aivan kuten Steve Rogers (Kapteeni Amerikka), Natashaa paranneltiin seerumilla hänen harjoittelunsa ohella, joka teki hänestä voimakkaamman, terveemmän, sekä ikääntymättömän. Lisäksi hän koki toisen maailmansodan, koska hän syntyi vuonna 1928. 

 

 

Ihmenainen

Jatko-osassaan, ihmenainen vie meidät vuoteen 1984, joka on myös vuosi jolloin DC:n ensimmäinen naissupersankari julkaistiin, nimeltään Supergirl. Patty Jenkins on elokuvan ohjaaja, mutta mistä elokuva kertoo? Vaikka ensimmäisen elokuvan lopussa vaikutti, että Dianan rakas, lentäjä Steve Trevor on kuollut, ilmeisesti hän ei olekaan. Steve ilmestyy trailerissa, joten tämä rakkaustarina voi jatkua. Tarinaan ilmestyy kuitenkin myös viholliset Cheetah ja Lordi Maxwell

 

 

Tietoa Ihmenaisesta 

 1. Vuonna 1942, Ihmenainen sarjakuva kiellettiin, koska hahmon katsottiin olevan sopimattomasti pukeutunut. 
 2. Ihmenainen oli ensimmäinen elokuva 12 vuoden jälkeen, jossa oli naispääosa Electra -elokuvan jälkeen. 
 3. Elokuvaa ei saatu näyttää Lebanonissa, sillä elokuvan tähti Gal Galdotin juuret ovat Israelissa, jonka kanssa Lebanonilla on aseellinen konflikti
 4. Ensimmäisen elokuvan tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen maailmansodan aikaan, mutta sarjakuvassa, Diana ja Trevor tapaavat toisen maailmansodan aikana. 

 

 

Vaikka Birds of Prey, Black Widow, sekä Ihmenainen 1984 ilmestyvät tänä vuonna, sarjakuva-annos ei ole ohi vielä. Marvel esittelee uuden Avenger tiimin, The Eternals, The New Mutants ja Venom 2. DC on myös valmistellut uuden vamppyyri hahmon nimeltään Morbius, jota esittää Jared Leto. Jos et malta odottaa uusia hahmoja, voit tsekata meidän kokoelman erilaisia tuotteita. 

 

NÄE SARJAKUVAHAHMO KOKOELMAT TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top