We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET SEINÄKALENTERIT 2020 alennus 20 % Osta nyt ×

4 vinkkiä mustavalkoiseen eleganssiin

04. 03. 2018

Mustan ja valkoisen yhdistelmä peittoaa kaikki muut trendit! Jopa värikkyyden rakastajat tukeutuvat mustavalkoiseen ainakin silloin tällöin. Me tarjoamme henkeäsalpaavia mustavalkoisia kuvatapetteja, joihin rakastut ensisilmäyksellä. Tiesitkö, että geometrinen kuviointi luo tilan tuntua? Mikä sopii sinun asuntoosi? Me autamme sinua valitsemaan.

Valkoinen väri yhdistetään puhtauteen ja täydellisyyden tarpeeseen. Onko huoneesi suljettu tai ahdas tila? Kurota valkoiseen! Ja musta kuvatapetti tuo tyylikkyyttä.

Valitsimme muutamia kuvatapetteja, joihin voisit ihastua!

  1. Taiteen rakastajat

Etkö pidä neljän seinän sisällä olemisesta, alkaako siitä tulla ahtaan paikan kammo? No, nyt on aika muuttaa tilanne! Ulos luontoon muuttaminen ei ehkä ole hyvä idea näin talvella… Joten käytä kuvatapetteja tilan optiseen suurentamiseen. Vahvojen ja terävien elementtien yhdistelmä sopii nuorille ja edistyksellisille ihmisille.

  1. Usva järven päällä

Salaperäisyyden rakastajat ihastuvat mystistä järveä kuvaavan tapettiin. Hukuttaudu veden maagiseen kauneuteen, kävele laiturilla ja tunne viileä, sumuinen ilma. Luo huoneeseesi mystinen tunnelma.

  1. Sillat

Valitse kotiisi sopiva silta.

Oletko romantikko ja haluat kotiisi tunnelmallisen ilmapiirin? Valitse vanha silta! Tämä kuvatapetti sopii täydellisesti yhteen vaaleiden huonekalujen ja valkoisen lattian kanssa!

Teollinen silta taas sopii moderniin sisustukseen ja korostaa kotisi design-elementtejä.

  1. Majakka ja pilvinen taivas

Majakat ovat symbolisoineet turvaa ja toivoa jo vuosia. Samalla ne kuitenkin ovat usein myös hieman pelottavia ja salaperäisiä. Muistathan majakan The Circle -elokuvasta?  Onko sinulla yhteys majakoihin? Ota yksi kotiisi! Katso vaikka näitä kauniita kuvatapetteja.

Kuten näet, ei aina tarvitse maalata koko asuntoa tai stailata kaikkea uusiksi. Kuvatapetilla teet muutoksen helposti ja tehokkaasti!

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa? Tutustu koko valikoimaamme ja valitse suosikkisi.

Lisää mustavalkoisia kuvatapettejaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top