We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET JULISTEET alennus 20 % ×

5 fantastista faktaa Ihmeotuksista

04. 11. 2018

Ihmeotukset ovat saamassa jatkoa lähipäivinä, ja tarina menee paljon Harry Potter -tarinoita pidemmälle. Lue keräämämme viisi faktaa ja virittäydy velhouden tunnelmaan ennen leffateatteriin menoa.

  1. Ihmeotukset dokumenttina

Kun kuulet sanan dokumentti, ajatteletko heti eläimistä kertovaa elokuvaa? Ensimmäinen Ihmeotukset-elokuva oli lähellä samaa kohtaloa. Yksi ensimmäisistä ideoista elokuvan toteutuksesta oli tehdä dokumentinkaltainen elokuva Lisko Scamanderin elämästä ja hänen työskentelystään ihmeotusten kanssa.

  1. Eddielle kirjoitettu

Tiesitkö, että Lisko Scamanderin näyttelijä Eddie Redmayne halusi palavasti näytellä Harry Potter -elokuvissa? Käydessään koekuvauksissa Lordi Voldemortin hahmoa varten, hänet hylättiin heti ensimmäisten vuorosanojen jälkeen. Kun J.K. Rowling alkoi työstää Lisko Scamanderista kertovaa käsikirjoitusta, hän kuvitteli alusta alkaen rooliin Redmaynen. Elokuvan tekijät eivät edes harkinneet muita rooliin, vaan palkkasivat hänet samantien.

  1. Naginin salaisuus paljastuu

Uuden elokuvan teaserissa paljastetaan jotain uutta jättiläiskäärme Naginista, joka on yksi Lordi Voldemortin hirnyrkeistä, nimittäin sen alkuperäisen ihmisidentiteetin. Nagini oli nainen, joka kirottiin ikuisesti käärmeeksi. Toivomme näkevämme lisää hänen alkuperästään elokuvassa.

  1. Karttaan piilotettu

Muistatko vielä kartan, jota ihmiset kuljettivat ympäriinsä Tylypahkassa? Jotkut fanit löysivät kartasta Lisko Scamanderin nimen, mikä tarkoittaa, että hän kävi koulua samaan aikaan Harry Potterin kanssa! Toivomme totisesti tämän tarinan avautuvan jossain vaiheessa tätä viiden elokuvan sarjaa.

  1. Dumbledorella ei ole kivaa

Dumbledorea näyttelemään on pestattu Jude Law, ja Johnny Depp jatkaa Grindelwaldin roolissa. Elokuvan tekijät pitävät kaikki yksityiskohdat salaisuutena, mutta J.K. Rowling on paljastanut, että Dumbledore ja Grindelwald eivät tapaa toisiaan tässä elokuvassa. Kirjoista tiedämme hieman heidän suhteestaan, mutta uskomme, että elokuvat tulevat kertomaan hyvin paljon enemmän. Elokuvasarjassa on vielä neljä julkaisematonta elokuvaa, joten edessä on paljon hauskuutta, toimintaa, mielikuvitusta ja ennen kaikkea velhoutta.

Lisää ihmeotuksia

Harry PotterDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top