We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

5 mielenkiintoista faktaa elokuvasta Dyyni

12. 02. 2024

Tervetuloa Dyynin maailmaan- mielenkiintoiseen sci-fi universumiin, joka vie meidät Arrakiksen loputtomille aavikoille. Nyt on sopiva aika muistella mielenkiintoisia faktoja, sillä tämän eeppisen seikkailun toinen osa on tulossa pian. Tiesitkö esimerkiksi, että Dyyniin perustuva lautapeli julkaistiin 70-luvulla? Me Europostersilta paljastamme tänään 5 kiinnostavaa faktaa Dyynistä, jotka sytyttävät mielenkiintosi seuraavaan osaan, joka julkaistaan helmikuun lopulla. 

 

1) Elokuva perustuu Frank Herbertin samannimiseen sci-fi romaaniin. Elokuva julkaistiin vuonna 1965 ja Denis Villeneuven elokuva on vain osa sitä. 

 

 

2) Elokuvan tuottamiseen kului kolme ja puoli vuotta sekä jopa 165 miljoonaa dollaria. 

 

 

3) Dyyni oli Denis Villeneuven pitkäaikainen unelma. Hän oli 14-vuotias lukiessaan Dyynin ensimmäistä kertaa ja halusi tehdä siitä elokuvan. 

 

 

4) Dyynin lautapeli julkaistiin vuonna 1979.

 

 

5) Dyyni sai virallisessa ensi-illassaan Venetsian elokuvajuhlissa seitsemän minuutin pituiset seisovat aplodit.

 

Lähde mukaamme Dyynin seuraavaan osaan! 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top