We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

5 tapaa sisustaa opiskelukämppäsi

17. 10. 2018

Syksy on jo pitkällä eli koulut ja opiskelu ovat alkaneet. Monille se tarkoittaa toiseen kaupunkiin muuttamista ja persoonattomia opiskelija-asuntoloita tai puoliksi kalustettuja huoneita kimppakämpissä.

Siksi päätimme tehdä tämän artikkelin, jossa esittelemme sinulle viisi julistetta, joilla voit sisustaa huoneesi tai toimistosi.

Opiskelu ja harrastus samassa paketissa? Kartat!

Suuri seinäkartta sopii ehdottomasti opiskelijalle, joka on myös innokas matkustelija. Se viihdyttää pitkinä talvi-iltoina, jolloin on aikaa haaveilla kesälomasta. Raaputuskarttoihin voit merkitä kohteet, joissa olet jo käynyt, ja joihin haluat tulevaisuudessa tutustua.

Harrastusta kuvastava kuvatapetti? Tubettajat

Haluatko harrastustesi heijastuvan Youtube- tai Facebook-videoissa? Tapetoi huoneesi sarjakuvatapetilla, joka luo hyvin kuvauksellisen taustan vlogeihisi. Tai edustavatko harrastuksesi eri suuntia? Kuten videopelejä ja scifiä? Ei huolta, löydät kaikki harrastukset ja aiheet kokoelmistamme, sinun tulee vain valita itsellesi sopivin!

Motivoidu!

Päiväsi voi olla parempi motivoivien julisteiden ansiosta, jotka muistuttavat sinua tavoitteistasi. Kuten sanotaan, mistä hyvänsä tulee tapa kun sen toistaa 21 kertaa. Siksi on hyödyllistä pitää tavoitteet mielessä ja myös silmien edessä. Älä rajoita luovuuttasi – voit kiinnittää julisteen myös kattoon, niin että näet päämääräsi heti ensimmäisenä herättyäsi.

TAIDE

Oletko kyllästynyt valkoisiin seiniin? Tarvitsetko lisää värejä elämääsi? Haluatko ilmaista tunteitasi, muttet tiedä kuinka? Katutaide voi silloin olla ratkaisu! Värien, merkkien, uniikin tyylin ja designin avulla huoneesi ei ole enää tylsä.

Vintage life!

Korvaa juliste metallikyltillä. Tehtäväksi jää vain oikean tyylin valinta. Oletko matkustelija? Vai kahvifriikki? Rakastatko moottoripyöriä tai huumoria? Tyylinsä ja materiaalinsa vuoksi metallikyltit saavat huoneesi erottumaan kavereidesi huoneista. Metalli kestää aikaa ja metallikyötti on metallikyltti vielä vuosienkin päästä. Se kestää lukuisat muutot opiskelukämpästä toiseen. Sen voi ripustaa seinälle tai vain asettaa hyllylle.

Valikoima on liian suuri etkä tiedä minkä valitsisit? Ei hätää, opinnot kestävät muutaman vuoden, joten sinulla on tarpeeksi aikaa löytää sopiva.

Lisää julisteitaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top