We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

5 tapaa sisustaa opiskelukämppäsi

17. 10. 2018

Syksy on jo pitkällä eli koulut ja opiskelu ovat alkaneet. Monille se tarkoittaa toiseen kaupunkiin muuttamista ja persoonattomia opiskelija-asuntoloita tai puoliksi kalustettuja huoneita kimppakämpissä.

Siksi päätimme tehdä tämän artikkelin, jossa esittelemme sinulle viisi julistetta, joilla voit sisustaa huoneesi tai toimistosi.

Opiskelu ja harrastus samassa paketissa? Kartat!

Suuri seinäkartta sopii ehdottomasti opiskelijalle, joka on myös innokas matkustelija. Se viihdyttää pitkinä talvi-iltoina, jolloin on aikaa haaveilla kesälomasta. Raaputuskarttoihin voit merkitä kohteet, joissa olet jo käynyt, ja joihin haluat tulevaisuudessa tutustua.

Harrastusta kuvastava kuvatapetti? Tubettajat

Haluatko harrastustesi heijastuvan Youtube- tai Facebook-videoissa? Tapetoi huoneesi sarjakuvatapetilla, joka luo hyvin kuvauksellisen taustan vlogeihisi. Tai edustavatko harrastuksesi eri suuntia? Kuten videopelejä ja scifiä? Ei huolta, löydät kaikki harrastukset ja aiheet kokoelmistamme, sinun tulee vain valita itsellesi sopivin!

Motivoidu!

Päiväsi voi olla parempi motivoivien julisteiden ansiosta, jotka muistuttavat sinua tavoitteistasi. Kuten sanotaan, mistä hyvänsä tulee tapa kun sen toistaa 21 kertaa. Siksi on hyödyllistä pitää tavoitteet mielessä ja myös silmien edessä. Älä rajoita luovuuttasi – voit kiinnittää julisteen myös kattoon, niin että näet päämääräsi heti ensimmäisenä herättyäsi.

TAIDE

Oletko kyllästynyt valkoisiin seiniin? Tarvitsetko lisää värejä elämääsi? Haluatko ilmaista tunteitasi, muttet tiedä kuinka? Katutaide voi silloin olla ratkaisu! Värien, merkkien, uniikin tyylin ja designin avulla huoneesi ei ole enää tylsä.

Vintage life!

Korvaa juliste metallikyltillä. Tehtäväksi jää vain oikean tyylin valinta. Oletko matkustelija? Vai kahvifriikki? Rakastatko moottoripyöriä tai huumoria? Tyylinsä ja materiaalinsa vuoksi metallikyltit saavat huoneesi erottumaan kavereidesi huoneista. Metalli kestää aikaa ja metallikyötti on metallikyltti vielä vuosienkin päästä. Se kestää lukuisat muutot opiskelukämpästä toiseen. Sen voi ripustaa seinälle tai vain asettaa hyllylle.

Valikoima on liian suuri etkä tiedä minkä valitsisit? Ei hätää, opinnot kestävät muutaman vuoden, joten sinulla on tarpeeksi aikaa löytää sopiva.

Lisää julisteitaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top