We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Anna kodillesi Pop art kosketus!

09. 03. 2020

Pop art on parhaiten tunnettu Andy Warhol tai Roy Lichtenstein töistä, mutta he eivät ole ainoat taiteilijat, jotka ovat inspiroituneet mainostöistä, kaupallisista töistä tai sarjakuvista. Pop art on lähtöisin 1950-luvun puolestavälistä reaktiona sodan jälkeiseen maailmaan. Pop art:ia löytyy eniten ehkäpä neon valojen valaisemasta New Yorkista mutta sen alku on London Independent Groupissa ja skottilaisen taiteilijan Eduard PaolozziI was a Rich Man’s Plaything kollaasissa. Pop art on värikästä, leikkisää, viimeistelemätöntä, sekä erilaista ja epätavallista. Me olemme varmoja, että se sopisi kotiisi! 

 

 

Pop kulttuuri

1960-luvun yhteiskunta oli kiinnostunut kaikkialla olevista kuvista printeissä tai mainostauluissa. Jokainen taiteilija yritti löytää oman tyylinsä, erottuakseen joukosta. Lichtensteinille se oli sarjakuvat ja press pointit. Warhol puolestaan löysi tyylinsä Campbell keitoista. Jopa sinä voit löytää oman tyylisi sisustukseen! Pidätkö ikoneista kuten Marilyn Monroe tai Audrey Hepburn. Jos haluat sisustukseesi jotain vielä erikoisempaa kuin Warholin Marilyn teokset, me voimme tarjota sinulle nykyaikaisen taiteilijan Anne Storno!  Hänen teoksensa ovat todella uniikkeja, värikkäitä, ja vakuutamme ettei kaikilla ole niitä kotonaan. Hänen töistään löydät ikonisen Marilyn Monroenja Audrey Hepburnin sekä koiria, kissoja ja kaupunkeja. 

 

 

Pop artin kasvot

Jos rakastat julkkiksia, niin tulet pitämään Scott J. Davis  töistä. Hän taiteensa sisältää edellä mainittujen naisten kuvia, sekä kuuluisia jäseniä the Beatlesista, James Dean, sekä popin kuningas Michael Jackson. Jos et vältä kirkkaita värejä, tulet rakastamaan Francois Domain töitä. Ja jos haluat kotisi olevan moderni ja värikäs, anna Claire Huntley ja Sarah Thompson-Engelsin astua sisään! Mikäli et pidä räikeistä väreistä, valitse australialainen taidemaalari Loui Jover. Hänen tekniikkansa on täysin uniikki- hän luo Pop artia perinteisellä kiinalaisella tavalla käyttäen vettä ja mustetta. Ja löydät hänen töistään Norma Jean, aka Marilyn Monroen. Meidän vinkkimme, tältä taiteilijalta voit ostaa mukin Marilyn Monroen kasvoilla. 

 

 

Art printti ei riitä? 

Tarjolla on myös muita tapoja koristaa kotisi. Voit valita lukuisista pop art teemoista, joita voit tulostaa seinämaalauksiksi. Valikoima sisältää Roy Lichtensteinin tyyliset sarjakuvat sekä Andy Warholin “tuotemerkinnät”. Me olemme koonneet Inpired by Warhol kokoelman, jotta voit helposti löytää suosikkisi. Älä pelkää kokeilla uusia asioita sisustukseesi. Katso Sensationaalinen Pop art kokoelma ja valitse mistä pidät! 

 

Katso Sensationaalinen Pop Art kokoelma

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top