We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET STRANGER THINGS Osta nyt ×

Assassin’s Creed: Top 5 salamurhaajaa

21. 06. 2017

“We fight in the darkness to serve the light, we are assassins.” Uuden Assassin’s Creed -pelin teasereita on jo näkynyt, joten trailerikin varmaan julkaistaan pian. Siksipä päätinkin katsoa sarjaa taaksepäin ja kerätä kasaan viisi suosikkiani, jotka ovat saaneet minut fanittamaan pelisarjaa (aloitinpa muuten parkourinkin sarjan innoittamana). Jos siis uskot ylimaalliseen, sukella mukaan 5 suosikkihahmon kanssa.

Numero 5

Tätä kaksikkoa ei vaan voi erottaa – parivaljakko Evie ja Jakob ovat ehdottomasti yksi suosikeistani. Heidän tarinansa vei meidät Lontoon teollisuusalueille, joiden katuja hallitsivat jengit ja Viiltäjä-Jack. Nämä sisarukset ovat hauskoja ja kovapäisiä, ja heidän ansiostaan pelisarja nousi suosioon muutamien epäonnistuneiden yritysten jälkeen.

Numero 4

Yarrrrg ye mateys! Kukapa ei pitäisi merirosvoista? Salamurhaaja Edward soi meille mahdollisuuden pelata ensin pahiksena, ja se tuntui itseasiassa aika hyvältä. Pidän hahmossa erityisesti siitä, että hän on kaikkea muuta kuin täydellinen, mutta silti samaistuttava.

Numero 3

Altair on ollut pelissä alusta alkaen, ja siksi hänellä on erityinen paikka sydämessäni. Hänen kanssaan hyppäsimme ensimmäistä kertaa heinäkasaan, ja hänen seikkailunsa löi alkutahdit tälle upealle saagalle.

Numero 2

Moni on kanssani eri mieltä, mutta minä pysyn kannassani: numero 2 on Desmond Miles, joka on ollut mukana Animus-projektissa noin viiden pelin ajan. Mielestäni hänen sivuosaroolinsa on tärkeä, sillä hän tavallaan kuvastaa meitä pelaajia. Hänellä on joka pelissä eri rooli, kuten meillä pelaajillakin, ja hänen tarinansa on kiinnostava. PS. Hänkin on (oli) salamurhaaja, kuten ensimmäisessä pelissä tuli ilmi.

Numero 1

Tämä ei varmaan ole yllätys: ykkössijaa pitää Ezio Auditore da Firenze. Tämän tiedonjanoisen hahmon tarina jakautui kolmeen peliin ja yhteen lyhytelokuvaan, joissa hän kehittyi kovapäisestä ja kostonhimoisesta teinistä viisaaksi salamurhaajien johtajaksi. Me pelaajat autoimme häntä totuuden paljastamisessa, nauroimme hänen nokkelille vitseilleen, seikkailimme hänen kanssaan ja itkimme hänen kuollessaan. Mutta hänen perintönsä jatkaa eloaan kaikissa tulevissa salamurhaajissa.

Tässä olivat minun suosikkihahmoni, mutta kukapa tietää, ehkä seuraava peli muuttaa tilanteen…

Katso kaikki Assassin’s Creed -tuotteemmeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top