We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

BLURSBYAI: Kauneimmat kuvitukset jokaiseen sisustukseen

26. 03. 2024

Blursbyai – kuka on tämän peitenimen takana? Hän on espanjassa toimiva arkkitehti ja suunnittelija Rosana Laiz García, joka loi oman brändin vuonna 2013. Monilla teistä on jo kuvituksia ja karttoja tältä taidokkaalta taiteilijalta kotona ja monet suunnittelevat ostavansa julisteen tai seinätaidetta hänen teemoilla. Henkilökohtainen ja avoin haastattelu saa sinut taitelijan kannattajaksi. Aloitetaan…! 

Europosters: Mikä on Blursbyai peitenimen alkuperä ja mitä se todella tarkoittaa? 

Blursbyai on sanaleikki sumeudesta (joka muistuttaa minua musteesta tai vesivärien tahroista) ja japanilaisesta sanasta ai (joka tarkoittaa rakkautta tai hellyyttä). Blursbyai minulle tarkoittaa, että voit muuttaa vesivärin sumeuden joksikin kauniiksi pienellä määrällä rakkautta ja taitoa. 

Europosters: Palaten alkuun, mikä muodosti ainutlaatuisen taiteellisen tyylisi? Miksi valitsit kuvittaa karttoja? 

Muistan lapsesta alkaen maalauksen ja piirtämisen; mutta opintojeni aikana saamani opit arkkitehtuurista muovasivat työtäni. Me opiskelimme muotoja ja laskelmia, tietysti, mutta myös kävimme läpi taidehistoriaa ja teoriaa sekä piirtämisen ja maalaamisen tekniikkaa. 

Kuten minä näen asian, työni koostuu kolmesta/neljästä tyylistä: 

  • Kartat – Nämä ovat suoraan yhteydessä arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluun. Ne vaativat tarkkuutta ja tietoa ollakseen kauniita ja samaan aikaan luettavia. Ensimmäinen karttani maailmankartta täynnä kullan väriä (hyvin rohkea ja yksinkertainen) ja asiakkaani pyysivät karttoja, jotka olisivat yksityiskohtaisempia, joten tein enemmän ja enemmän karttoja! Päätin yhdistää tarkkuuden ja kauneuden värittäen ne vesiväreillä tai lisäämällä joukkoon käsinmaalattuja kukkia.
  • Minimalistiset ja designer -taideteokset, kuten lausahdukset ja skandinaavinen taide – Arkkitehtuurissa sinut opetetaan pitämään asiat yksinkertaisina, modernina ja tyylikkäänä. Monta kertaa tehdessäni suunnitelmaa kysyn itseltäni “mitä opettajani ajattelisi tästä?”
  • Maalaukset – Vapauden tunne, jonka saan maalatessa on ruokaa sielulleni. Minusta on aina tuntunut siltä, mutta tänä vuonna isäni äkillisen kuoleman jälkeen maalaaminen auttoi minua keskittymään ja saamaan ajatukset muualle. Painterly kokoelma on omistettu isäni muistolle, Daniel Laiz Gordónille ja se alkoi terapiana minulle selviytyäkseni traumasta. Yritin reflektoida värikkäitä, kauniita ja abstrakteja kukkia käyttäen öljyvärejä, värikyniä tai vesivärejä tavalla, joka oli minulle luonnollinen ja tuntui hyvältä. Sen avulla loin kauneutta, joka voisi piristää muidenkin päivää. 

Kerrotaan, että Louise May Alcott on sanonut “Minulla on ollut paljon vaikeuksia, joten kirjoitan iloisia tarinoita”; Haluaisin tehdä tästä lausahduksesta omani sanomalla:”Joskus elämä on synkkää, joten maalaan värikkäitä iloisia kukkia“. 

  • Haluaisin myös mainita valokuvani. Otan niitä vain huvikseni, sillä joskus en pysty olla ottamatta kuvaa ympärilläni olevasta kauneudesta (kukasta, lehdestä, vuoresta…)

Europosters: Rosana, mikä on lempivärisi? 

Vihreä! Kaikki vihreän värit miellyttävät minua ja niitä voi korostaa entisestään lisäämällä kimallusta, glitteriä tai valoa.

Europosters: Mikä on inspiraatiosi? 

Inspiroidun lähinnä siitä mitä näen joka päivä ja kauneudesta, jonka voi löytää pienistä asioista. Pidän myös sisustuksen verkkosivujen selaamisesta sekä nykyajan ja vintage-ajan lehdistä ja taidekirjoista. 

Europosters: Mikä on ensimmäinen asia joka tulee mieleesi kun sanomme Europosters? Ja mitä pidät yhteistyöstä kanssamme? 

Työskentely Europostersin kanssa on miellyttävää! Se on avannut minulle oven Euroopan markkinoille ja prosessi on helppoa, sujuvaa ja mukavaa. Pidän siitä, että he tarjoavat alustan taiteilijoille liittyä mukaan, sillä se auttaa taiteilijoita ja valokuvaajia testaamaan taiteen myymistä. 

Lisäksi tuotteiden laatu on ainutlaatuinen kuten voit nähdä tästä kuvasta kotoani töistäni. 

Europosters: Viimeisenä kysymme, mikä on elämäsi unelma, Rosana? 

Toivon, että voisin elää elämääni kuten elän nyt. Se on mukavaa: Olen onnellisesti kihloissa, kaupunkini on pieni, täynnä antiikkia ja kauneutta, minulla on perhekoti pienessä kylässä, paljon perheenjäseniä, ja kotonani on kolme kissaa. 

Unelmani urani suhteen tulee toteen vähitellen, joka kerta kun joku ostaa teokseni. Kun ajattelen, että joku on valinnut asian kotiinsa tai lahjaksi sydämeni täyttyy kiitollisuudesta ja onnesta! 

 

Tsekkaa Blursbyai kokoelmat 

… Tai tule seuraavaksi parhaiten myyväksi taiteilijaksi ja liity mukaamme Art Lab

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top