We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus - 30% ×

Edgy: Tyyli kapinallisille ja katutaiteen ystäville!

01. 04. 2020

Koettele sisustuksesi rajoja! Lisää erikoisia värejä psykedeelisiä tai katu kuvioita… Edgy tyyli on tunnettu muodin fanien parissa, mutta me näytämme että myös sinä voit yhdistää tyylin omaan sisustukseesi. Lue neuvomme miten annat kodillesi tämän muutoksen. 

 

 

Tyyli tummille kapinallisille sieluille

Edgy tyylillä on monta muotoa, joten me esittelemme sinulle kaikkein mielenkiintoisimmat inspiraatioksi. Jos olet tummemman musiikin ystävä ja rakastavat hieman masentavaa taidetta, tulet pitämään tästä tyylistä. Ensin, maalaa seinäsi harmaan sävyillä. Ole kuitenkin varovainen – jos sinulla ei ole paljon ikkunoita ja luonnonvaloa, älä maalaa seiniäsi liian tummiksi. Jos rakastat mustaa ja valkoista, suosittelemme katsomaan mustavalkoinen eleganssi -kokoelmaamme. Voit myös löytää inspiraatiota Glamour tai tunteet kokoelmista. Ja mikäli pidät psykedeelisestä ja surrealistisesta taiteesta, italialainen taiteilija Riccardo Mascia:n tai Armoton aika kokoelmat voisivat olla sinulle! Mitä tulee huonekaluihin ja koristeisiin, valitse metalli. 

 

 

 

Katutaiteesta inspiraatiota

Positiivisempi verso Edgy tyylistä on inspiroitunut kaupungeista ja niiden kaduista. Jos et ole värikkään sisustuksen ystävä, niin kutsu anonyymi artisti Banksy apuun! Voit käyttää hänen taidettaan seinällä taiteena, tai suoraan taidemuraalina. Värikkään graffitin rakastajat voivat suihkuttaa seinilleen suoraan taidetta tai valita street art seinämuraali-kokoelmasta. Mikäli et pidä graffiteista, ei haittaa! Voit myös inspiroitua ranskalaisen valokuvaajan  Philippe Hugonnard:in töistä. Hän myös loi NYC Watercolor kokoelman, jossa on Amerikan metropolin jokainen väri. 

 

 

Moderni taide

Kolmas muoto Edgy tyylistä on “mielenkiintoinen” taide. Siihen kuuluu lähinnä geometriset muodot, joita löytyy Nancy Kouta:n töistä. Hänen taiteensa ei varmastikaan tylsistytä, sillä ne eivät ole vain satunnaisia kuvioita, vaan niillä on piilotettu merkitys. Testaa kauanko sinulla kestää sen löytämiseen! Lisäksi, hän käyttää työssään kauniita liilan ja pinkin värejä, jotka tekevät sisustuksestasi mielenkiintoisen. Toinen vaihtoehto, on sisustaa karikatyyreillä – me suosittelemme katsomaan brittiläisen taiteilijan Neale Osborne:n karikatyyrit. Hänen töistään löydät tunnettujen henkilöiden, kuten kirjailijoiden ja taiteilijoiden kuvia. Ja jos idea kuuluisien henkilöiden kuvista inspiroi sinua, katso ketä on piilotettu Scott J. Davis:in kokoelmasta. Digitaalisen taiteen ystäville, voimme suositella ranskalaisen taitelijan Jean Bosion ainutlaatuisia töitä. 

 

Edgy on tyyli ihmisille, jotka eivät pelkää kokeilla uutta tai laittaa seinilleen rakastamaansa taidetta. Olemme luoneet erityisen kokoelman kuvilla ja seinämuraaleilla sinun inspiraatioksi. 

 

Löydä inspiraatio Edgy tyylistä

 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top