We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET VALOKUVATAPETIT alennus 20 % Osta nyt ×

Elokuva-arvostelu: Justice League: Me odotimme enemmän

28. 11. 2017

Kun unesi tulee todeksi… Kyllä, viisi suosituinta supersankaria lyöttäytyvät yhteen ja muodostavat joukkueen. Valitettavasti me odotimme tarinalta hieman enemmän.

Uudessa Justice League -elokuvassa Batman, Ihmenainen, Vesimies, Kyborgi ja Salama yhdistävät voimansa. Bruce Waynen eli Batmanin aloitteesta supersankarit käyvät yhdessä taisteluun planeetan tuhoutumista vastaan.

Elokuva lupasi paljon toimintaa, mutta lupaus ei aivan toteutunut, sillä odotukset olivat korkealla. Elokuvan alku oli pitkäveteinen, sillä ryhmän kokoaminen kesti kauan. Lisäksi hahmojen yhteistyö ei ollut samaa tasoa kuin Kostajien tiimityö Avengers -elokuvassa.

Elokuvan luojat ovat onnistuneet täydellisesti luomaan juonen solmut, jotka antoivat sen kuvan, että Justice League olisi yksi parhaista DC-elokuvista. Vaikka DC ei olekaan yksi parhaista elokuvastudioista, on selvää, että tähän elokuvaan panostettiin paljon. Kuitenkin sarjakuvafanin näkökulmasta elokuva voisi seurata sarjakuvien pääpiirteitä paremmin ja kuvata yksittäisiä hahmoja tarkemmin. Tämä koskee supersankarien lisäksi myös pahishahmoja.

Ihmenainen (Gal Gadot) oli joka tapauksessa viihdyttävä, kuten myös Batman (Ben Affleck). Hän vaikutti ensialkuun ennalta arvaamattomalta, mutta loppujen lopuksi hallitsi roolin täydellisesti – kuten aina. 😉 Iloinen yllätys oli Vesimies (Jason Mamoa), jolla oli täydellinen fysiikka roolinsa. Mutta tämä ei ollut mikään yllätys, hän antaa aina kaikkensa roolihahmoonsa, kuten vaikka Conan Barbaariin.

Elokuvan erikoistehoisteista ei kuitenkaan voi valittaa! Mielenkiintoinen kohtaus on esimerkiksi kun Salama juoksee Teräsmiehen ympäri, joka kääntyy hitaasti ympäri ja katsoo tätä. Jep, siinä on kyllä jotakin.

Uskomme, että tulevat DC-elokuvat toimivat paremmin! Tälle annamme arvosanan 7!

Justice League -julisteitaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top