We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET GAME OF THRONES Osta nyt ×

Elokuva-arvostelu: 2017 Oscar-ehdokkaat

07. 02. 2017

Pari viikkoa sitten julkistettiin vihdoinkin Oscar-ehdokkaat. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään 26. helmikuuta, jolloin elokuva- ja henkilöehdokkaat kilpailevat elokuva-akatemian palkinnoista. La La Land kahmi eniten ehdokkuuksia, kokonaiset 14 eri kilpailukategorioissa. Oscareita ei jaeta vain parhaille elokuville ja näyttelijöille, vaan myös muita elokuvien tekijöitä ja taustajoukkoja palkitaan, kuten esimerkiksi puvustajia ja säveltäjiä. Nämä taustalla häärivät tekijät saattavat olla elokuvalle yhtä tärkeitä kuin ohjaaja ja näyttelijät. Me haluamme nyt kertoa mitä elokuvia me kannustamme ja suosittelemme näkemään!

Oscar 2017-julisteita, 5,99€/kpl

Parhaiden erikoistehosteiden Oscar-palkinto

Joidenkin mielestä tämä on Oscareiden paras kategoria. Kukapa ei pitäisi elokuvasta, jonka erikoistehosteet vaikuttavat uskomattoman todellisilta. Ehdokkaana on muun muassa kaikkien aiempien Star Wars-elokuvien tapaan Rogue One: A Star Wars Story. Jos olet nähnyt elokuvan, et voi kieltää etteikö sen tehosteet olleet upeita. Mutta kilpailevien ehdokkaiden erikoistehosteet eivät kalpene Rogue One:in rinnalla – Doctor Strange ja Viidakkokirja ovat yhtä vaikuttavia, ja me täällä Europostersilla emme ole päässeet yksimielisyyteen suosikistamme.

Doctor Strange – Hand ja Viidakkokirja – Bagheera & Mowgli julisteet, 5,99€/kpl

Doctor Strange-julisteet

Parhaan musiikin Oscar-palkinto

Ei pidä unohtaa elokuvamusiikin tärkeyttä. Me kaikki muistamme Titanicin tunnussävelmän My Heart Will Go On, tai Adelen esittämän Skyfallin Bond-elokuvasta. Vaikka vaikuttaakin siltä, että La La Land vie potin tänä vuonna, me Europostersilla suosimme tällä kertaa animaatioelokuvaehdokkaiden musiikkia. Suosikkimme ovat Can’t Stop the Feeling Trolls-elokuvasta ja How Far I’ll Go elokuvasta Vaiana.

Vaiana – Magical Sea ja Trolls – Poppy julisteet, 5,99€/kpl

Seikkaile Vaianan kanssa

Puvustuksen ja maskeerauksen Oscar-palkinnot

Nämä kategoriat ovat yhtä tärkeitä kuin erikoistehosteet. Viime vuonna ilmestyi paljon elokuvia, joilla puvustuksella ja maskeerauksella oli suuri merkitys. Harry Potter-faneina me tietenkin kannustamme Ihmeotuksia! 1920-luvun puvustus oli täydellinen! Mitä taas tulee maskeeraukseen, Suicide Squadin pahikset ja Star Trek Beyondin intergalaktiset hahmot olivat huippuluokkaa.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja Suicide Squad – Harley Quinn Good Night juliste, 5,99€/kpl

Osta upeita Ihmeotus-tuotteita

Ja huolimatta siitä mitkä elokuvat palkitaan…

Kaikki 2017 Oscar-tuotteemme

Tags: Movies, Oscars


Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top