We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUSIIKKI alennus -15 % ×

Elokuva-arvostelu: Avengers Endgame

19. 05. 2019

Yksi vuoden odotetuimmista elokuvista on vihdoin teattereissa rikkomassa katsojaennätyksiä. 10 vuoden odotuksen jälkeen saamme vihdoinkin tietää onnistuiko Thanos hävittämään puolet universumin elämästä. Ja kuka menettää henkensä yrittäessään pelastaa sen.

# Thanos napsautti sormiaan

Infinity Warissa Avengers-joukko yhdisti voimansa muiden Marvelin supersankareiden kanssa yrittäessään estää Thanosia keräämästä kaikkia Ikuisuuskiviä ja tuhoamasta puolta universumista. Valitettavasti he epäonnistuivat ja niinpä jouduimme sanomaan hyvästit muun muassa Gamoralle, jonka Thanos särkynein sydämin uhrasi Sielukiven vuoksi. Hänen lisäkseen puolet supersankareista katosivat ajasta ikuisuuteen:  Doctor Strange, Black Panther, Groot, Drax Tuhoaja, Tähtilordi, Hämähäkkimies sekä Nick Fury, joka onnistui viime hetkellä kutsumaan Captain Marvelin apuun.

# Älä unohda nenäliinoja

Koska en halua pilata elokuvaa niiltä, jotka eivät ole sitä vielä nähneet, en mene yksityiskohtiin. Kerron sen sijaan elokuvan herättämistä tunteista. Vuoden mittaan saimme kuulla juoruja, joiden mukaan tietyt näyttelijät eivät saaneet uutta sopimusta, joten oli selvää että heidän esittämänsä hahmot kuolisivat. Marvelin tosifanina odotin Endgamea hartaasti, mutta en olisi halunnut hyvästellä ainuttakaan supersankaria. Mielialaani ei myöskään parantanut se, että juuri ennen elokuvan näkemistä luin FB-kaverini päivityksen, jossa hän kertoi miehensä itkeneen elokuvaa katsoessaan, vaikkei tämä itkenyt edes heidän häissään. Minä siis varauduin pahimpaan, sillä kyynelehdin jopa silloin, kun jossain mainoksessa on yksinäinen kissanpentu. Loppujen lopuksi en kuitenkaan tarvinnut nenäliinoja, mutta olen myöhemmin kuullut muistakin tunteelliseksi heittäytyneistä miehistä, ystäväni miehen lisäksi.

# Muutos on elämää

Mitä sitten odottaa? Elokuva ei olisi endgame, loppunäytös, jos joku ei kuolisi, mutta luvassa on myös henkiinheräämisiä. Endgame on lahja Avengers-faneille heidän uskollisuudestaan viimeisen kymmenen vuoden ajan, ja siksi elokuvassa on paljon vitsejä ja hahmojen yllättäviä muutoksia. Vai voitko kuvitella vuoden 2011 Captain American kiroilevan tai vitsailevan takapuolestaan? Suurimman muutoksen kohtasi Thor, mutta en kerro siitä enempää, sillä se on yllätyksen arvoinen. Elokuvantekijät muistivat myös Stan Leetä tavalla, joka oli minulle elokuvan tunteellisin hetki.

# Näemmekö heitä vielä?

Vaikka Endgame päättää pitkän elokuvasarjan, ei meidän tarvitse hyvästellä kaikkia supersankareita lopullisesti. Uskon ainakin Black Pantherin ja Doctor Strangen tarinoiden jatkumiseen, sillä ensimmäiset elokuvat menestyivät sen verran hyvin. Ja tänä vuonna saamme todistaa ainakin Peter Parkerin Euroopan-matkaa, jota odotankin jo innolla!

Endgame -kokoelmaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top