We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUSIIKKI alennus 15 % ×

Elokuva-arvostelu: Avengers: Infinity War

08. 05. 2018

18 elokuvaa 10 vuodessa. Tämän uskomattoman lukeman on meille tarjonnut Marvelin elokuva-imperiumi. 18 elokuvaa on tarjonnut näkymän Marvel-universumin eri vaiheisiin ja tarinoihin, näyttänyt useiden pahisten tuhon ja sankareiden voitot, ja se kaikki on johtanut tähän. Elokuvaan, joka voidaan nähdä Marvelin suurimpana elokuvana; joka julkaistaan 10 vuotta ensimmäisen elokuvan jälkeen; ja jonka luulisi päättävän Marvelin elokuva-aikakauden. Mutta me olemme juuri nähneet tämän elokuvan, ja voimme sanoa, että näin ei todellakaan ole. Tämä on vasta alkua.

Kaikkein kunnianhimoisin sekoitus

Jo viime vuonna Marvel julkaisi teasereita tulevasta. Guardians of the Galaxy, alkuperäinen Avengers, Doctor Strange ja Black Panther antoivat vihjeitä, että he ja monet muut lyöttäytyisivät yhteen universumin suurinta uhkaa vastaan. Netissä monet vitsailivat siitä, mutta luulen, että nyt he ovat hiljaa. Black Pantherin,  Thor Ragnarokin ja Guardiansin toisen osan menestyksen jälkeen Marvel onnistui poimimaan näistä kaikista parhaat elementit ja kehittämään niistä tämän upean yhteensulauman. Ja se todellakin toimii hyvin: Tähtilordin röyhkeä huumori yhdistyy loistavasti Spidermanin nuoruuden ja Iron Manin vakavuuden kanssa. On hyvin tyydyttävää nähdä kaikki suosikkisupersankarit yhdessä elokuvassa tekemässä yhteistyötä ja sovittamassa taitonsa ja tarinansa yhteen.

Keskeytymätöntä toimintaa

Voisimme sanoa, että elokuvan erikoisefektit olivat ilo silmille, tai että koskaan aiemmin emme ole uppoutuneet niin täysin taistelukohtaukseen. Mutta mikä todella sai meidät hyppimään penkeillämme ja hurraamaan, oli mahtavan laadukas käsikirjoitus ja kameratyöskentely. Tuotantoryhmä on tehnyt niin upeaa työtä, ettei elokuvan parissa todellakaan pääse kyllästymään. Taistelukohtauksia on ympäri universumia, joista viimeinen tapahtuu tietenkin Wakandassa. Leikittely supersankareiden voimilla, kuten antamalla Thorille uusi ase ja muuttamalla Hulkin taistelumuotoa, saadaan lopputaistelusta todella koukuttava.

Jatkuvia juonenkäänteitä

Olet varmaankin jo nähdyt elokuvan, joten olet luultavasti samaa mieltä kanssamme siitä, että sen käsikirjoittajat ovat katsoneet liikaa Game of Thronesia. Mitä järkeä on tappaa kaikki hahmot, joista pidämme? Ensimmäisessä kohtauksessa kuolee Loki, ja elokuvan loppuun mennessä kaikki lapsuutemme sankarit katoavat – tässä elokuva todellakin sai meidät shokkiin. Vasta nyt myöhemmin pystymme pukemaan sanoiksi kuinka odottamattomia ja järkyttäviä nämä tapahtumat olivat. Vaikka tietenkin niistä syntyi upea tarina. Jos muistat kuinka vihjailimme edellisessä blogitekstissämme JOIDENKIN supersankareiden kuolemasta… Mutta emme me tarkoittaneet KAIKKIA!

Parin teekupin ja pitkän keskustelun jälkeen voimme kuitenkin tarjota rauhallisemman mielipiteen elokuvasta: se on mahtava. Avengers-elokuvilla on aina ollut erityinen piirteensä, nimittäin niiden tarjoama tyytyväisyys supersankarien voimien yhdistämisestä. Tämä elokuva menee vielä pidemmälle, sillä vaikka tunsimme juonen pääpiirteet ja kaikki supersankarit, yllätyimme siitä, kuinka elokuvan tarina kehittyi – tuntui kuin olisimme löytäneet ihan uuden Marvel-universumin. Ja nyt taidamme mennä takaisin teatteriin katsomaan elokuvan toisenkin kerran.

Täältä kaikki Infinity Warista

Lisää Marvel -tuotteitaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top