We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Elokuva-arvostelu: Itse ilkimys 3

12. 07. 2017

Se on täällä! Vihdoinkin! Suloisin ja ihanin ikinä! Ilkeilijät ja apurit ovat taas elokuvateattereissa, ja voin kertoa teille, että me täällä Europostersilla todellakin jo odotimme uutta elokuvaa. Olen malttamattomana odottanut jatkoa edelliselle elokuvalle, nähdäkseni kuinka Grun ja Lucyn rakkaustarina kehittyy ja mitä tapahtuu El Machon päihittämisen jälkeen. Ja tietenkin halusin nähdä taas kätyrit. Hyppää grumobilen kyytiin ja lähde tutustumaan elokuvaan!

Uudet haasteet

On tietenkin selvää, että Grulla ja Lucylla on taas vastassaan joku vitsikäs pahantekijä. Tällä kertaa se on Balthazar Bratt, entinen Hollywood-tähti, joka on muuttunut maailman pahimmaksi kiusankappaleeksi. Hän ei kuitenkaan ole Grun ainoa uusi “vastustaja”. Kuvaan astuu myös Grun unohdettu veli Dru, joka ottaa yhteyttä kertoakseen että heidän isänsä on kuollut. Jahdatessaan pahiksia Grun täytyy siis myös tutustua uuteen perheenjäseneen.

Yksisarvisen metsästys jatkuu

Agnes, yksi Grun ja Lucyn kolmesta adoptoidusta tyttärestä, on yhä suloinen lapsi, joka rakastaa yksisarvisia. Hän on päättänyt löytää oikean yksisarvisen, vaikka hänen siskonsa yrittävät kertoa hänelle ettei myyttisiä yksisarvisia ole olemassa. Margo ja Edith, vanhemmat siskot, yrittävät totutella uuteen äitiin Lucyyn, joka puolestaan totuttelee äidin rooliin. Eikä se ole tälle salaiselle agentille yhtä helppoa kuin pahisten jahtaaminen.

Minion Wave canvas-taulu, hinnat vaihtelevat koon mukaan

Kätyrit ovat täällä taas

Monet voisivat katsoa elokuvan vain Kätyreiden vuoksi, ovathan he mitä hauskimpia ja söpöimpiä hahmoja pitkään aikaan animaatioelokuvissa. Heille onkin suotu osansa seikkailuista. Kuten tiedämme, ollakseen onnellisia Kätyrit tarvitsevat isännäkseen jokun pahiksen, ja Grun uusi perhe-elämä ei anna heille tarpeeksi ilkeyttä. Siksipä he lähtevät omille teilleen elokuvan edetessä, ja päätyvät jopa hetkeksi telkien taakse… Mutta ei siitä sen enempää, ettei tule paljastettua liikaa!

Kaiken kaikkiaan elokuva on katsomisen arvoinen, vaikkei se tarjoakaan mitään mullistavaa. Katsoit sen sitten lasten kanssa tai omaksi iloksesi, tulet varmasti viihtymään ja nauramaan sen parissa. Pienet keltaiset Kätyrit viimeistään takaavat sen, että arjen huolet katoavat edes hetkeksi mielestäsi.

Ja muista…

tutustua kaikkiin Itse ilkimys -tuotteisiimme!Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top