We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUSIIKKI alennus -15 % ×

Elokuva-arvostelu: Leijonakuningas

13. 08. 2019

Leijonakuninkaan ohjaaja Jon Favreau tunnetaan paitsi Viidakkokirjan ohjaajana, myös Marvelin sarjakuvasankarin Tony Starkin henkivartijan Happyn roolista. Favreau otti riskin suostuessaan ohjaamaan miljoonien ihmisten rakastaman klassikon, mutta se kannatti. Lopputulos on todella upea!

# AFRIKAN SHAKESPEARE

Jos olet yksi heistä, jotka rakastavat Shakespeare-tyylistä tarinaa leijonanpentu Simbasta, ei tätä elokuvaa kannata jättää katsomatta. Vaikka alkuperäinen Disney-animaatio on kaunista katsottavaa, tämä 3D-versio saa haukkomaan henkeä. Ei uskoisi ettei siinä näyttele oikeat eläimet! Todellakin, ei olisi mahdollista tehdä visuaalisia tehosteita paremmin. On totta, että alkuperäisessä elokuvassa tekijät leikittelivät hahmojen ilmeillä enemmän, kun taas Jon Favreaun tiimi teki luonnollisempaa jälkeä. Joten turha odottaa savuista apinashamaania. 🙂 Jos Simba ei puhuisi Donald Gloverin äänellä, voisi luulla katsovansa dokumenttia savannin asukkaista.

# HAKUNA MATATA

Mitä muuta kuin täydellisiä visuaaliefektejä voi odottaa? Muun muassa Hans Zimmerin ja Elton Johnin kaunista musiikkia Pharell Williamsin tulkitsemana. Alkuperäiseen soundtrackiin lisättiin myös kaksi uutta kappaletta. Vaikka Can You Feel the Love Tonight ja Hakuna Matata ovat lyömättömiä, oli hyvä saada elokuvassa esiintyvä Beyoncé laulamaan lisää, sehän on selvää.

# MIKSI MUUTTAA JOTAIN, MIKÄ TOIMII?

Mitä tarinaan tulee, käsikirjoittajat eivät halunneet muuttaa hyväksi havaittua. Tarina on sama, kuten myös dialogi. Vaikka siis uusien kappaleitten myötä elokuvaan lisättiin joitakin uusia kohtauksia, ei pidä odottaa uutta tarinaa. Leijonakuningas oli ja on tunteiden vuoristorataa. Yhdessä hetkessä ihastellaan pienen Simban suloisuutta, ja seuraavassa nauretaan Simonin ja Pumban hölmöilyille. Ja tietenkin Mustafa-isän kuollessa kyyneleet virtaavat. Älä siis unohda ottaa nenäliinoja käden ulottuville, sillä vaikka alkuperäinen elokuva ei saanut kyyneliä virtaamaan, tämä superrealistinen kyllä saa!

LEIJONAKUNINGAS-KOKOELMADecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top