We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus - 30% ×

Elokuva-arvostelu: Spider-Man: Far from Home

01. 08. 2019

Sanotaan, että Prahassa ja Venetsiassa on paljon hämähäkinverkkoja. Se johtuu siitä, että Hämähäkkimies oli siellä lomalla, ja nyt hän on elokuvateattereissa!

#PETER PARKER – SUPERLUUSERI

Mitä tulee taisteluihin avaruushirviöiden tai hullujen tohtoreiden kanssa, Peter Parker on omaa luokkaansa. Mutta tyttöjen kanssa edes lycranaamio ei auta. Kuka uskoisi, että öisin tämä poika kiipeilee seiniä pitkin ja pelastaa maailmaa. Endgamen tapahtumien jälkeen 16-vuotias Peter on korviaan myöten täynnä supersankarina oloa. Hänen mentorinsa ja oppi-isänsä Iron-Man on mennyttä, ja maailma ihmettelee onko Spider-Man seuraava Tony Stark? Mutta Peterin ajatukset ovat muualla. Hänen luokkansa on lähdössä Eurooppaan!

#SUPERSANKARIUS EI OLE HELPPOA

Kun Nick Fury soittaa, puheluun on paras vastata. Avengers-ryhmän perustaja on hassujen kommenttien loppumaton kaivo, mutta jos hänen puhelunsa sivuuttaa, Pulp Fictionin kuuluisa kohtaus (Hesekiel 25:17…) ei ole mitään verrattuna siihen mitä voi tapahtua. Siitä huolimatta Peter jättää vastaamatta puhelimeensa, joten hänellä ei ole aavistustakaan, että maailmaa uhkaavat vaaralliset Elementaalit jotka on pysäytettävä niin pian kuin mahdollista. Hän ei halua edes pakata supersankariasuaan mukaansa! Hän haluaa kerrankin olla vain tavallinen nuori.

#KAIKKI ON PILALLA

Peterillä on hieno suunnitelma – hän aikoo istua lentokoneessa MJ:n vieressä (koska on salaa rakastunut tähän), ostaa tälle korun Venetsiassa ja antaa sen tälle Pariisissa Eiffel-tornin huipulla. Jolloin MJ sanoisi että hänkin rakastaa Peteriä. Suunnitelma on aukoton! Paitsi että luokan alfauros Brad on myös kiinnostunut MJ:stä, mikä mutkistaa asioita. Mutta ei yhtä paljon kuin Vesielementaali, joka on tuhoamassa koko Venetsian. Vaikka paikalla on jo supersankari Mystetrio (Jake Gyllenhaal, hyvä naiset!), Peter ei voi muuta kuin liittyä tämän seuraan taistelemaan Vesielementaalia vastaan. Tämän jälkeen Nick Fury odottaakin Peteriä tämän hotellihuoneessa, ja niin koko matka on pilalla.

#PARIISIN SIJAAN PRAHA

Toinen Elementaalin hyökkäys tulee tapahtumaan Prahassa, joten Nick Furyn pitää saada itsepäinen ja rakastunut Peter sinne. Näin koko luokka saa ilmaisen matkan Prahaan! Enempää emme matkasta kerro, ei enää spoilereita! Sen voi kuitenkin mainita, että Peter vierailee myös Berliinissä, Lontoossa ja Hollannissa.

#MITÄ ODOTTAA

Hauskojen vuorosanojen ja kohtausten lisäksi elokuvassa on riittävästi toimintaa ja siistejä tehosteita. Ja tietenkin tunteellisia kohtauksia. Kaikki rakastivat Iron Mania, eikä hänen kuolemaansa ole helppo käsitellä. Jos kuitenkin mietit onko elokuva näkemisen arvoinen, niin kyllä on! Spider-Man: Far from Home on yksi parhaita Marvel-elokuvia!

LISÄÄ SPIDER-MAN TUOTTEITADecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top