We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET SEINÄKALENTERIT 2020 alennus 20 % Osta nyt ×

Elokuva-arvostelu: Star Wars VIII: The Last Jedi

09. 01. 2018

Oi Disney, kuinka paljon me sinua rakastammekaan! Usean vuoden ajan Star Wars-fanit saivat turhaan odottaa uusia elokuvia ja uusia tarinoita. Viime vuosina odotus on kuitenkin palkittu kerran vuodessa – juuri ennen joulua, joten uusi elokuva on tuntunut ennakkolahjalta. Kävimme katsomassa uusimman elokuvan Star Wars VIII: The Last Jedi, ja tässä meidän mietteitämme siitä.

Vanha sukupolvi, uusi sukupolvi

Edellisessä elokuvassa The Force Awakens saatoimme jo nähdä häivähdyksen konfliktista vanhojen sankareiden ja uusien hahmojen välillä. Tässä elokuvassa on jo selvää, että alkuperäisen trilogian sankarit antavat hitaasti mutta varmasti tilaa uuden sukupolven johtajille. Rey, Finn ja Poe ovat Vastarinnan uusia symboleja , kun taas Kylo Ren vahvistaa asemansa Voiman pimeällä puolella. Niin paljon kuin pidämmekin vanhoista sankareista, on virkistävää nähdä tuoreita hahmoja!

* Naurua * Huutoa * Kyyneleitä *

Elokuva vei meidät tunteiden vuoristorataan. Kun edellisessä elokuvassa Han Solo kuoli, tuntui kuin olisimme menettäneet jonkun läheisemme – ja nyt voit valmistautua taas särkyneeseen sydämeen. Mutta älä huoli, uudet hahmot ovat jo niin tuttuja, että he auttavat pääsemään yli vanhojen suosikkihahmojen menetyksestä. Elokuvassa on myös hullunhauskoja kohtauksia, ja Chewien uudet ystävät porgit ovat todella suloisia. Joten annamme Disneylle anteeksi sen, että he niin julmasti erottavat meidät lapsuuden sankareistamme.

Todellinen Star Wars-elokuva

Ensimmäisen elokuvan jälkeen ohjaajan valintoja kritisoitiin, sillä elokuva tuntui olleen liian kaukana saagan perusteista. Tämä elokuva taas on meidän mielestämme osa oikeaa Star Wars-tarinaa. Valomiekat, aseet ja viholliset tuovat siihen tuoreutta vaarantamatta kuitenkaan edellisten trilogioiden jatkumoa. Oikeastaan voimme valittaa vain sitä, että elokuva jättää liikaa avoimia kysymyksiä. Kuka on Snoke? Kuinka kukaan ei huomannut Ensimmäisen ritarikunnan nousua? Kuka Rey oikeastaan on? Toivottavasti tulevat elokuvat antavat kaivattuja vastauksia kysymyksiin. Meidän pitää vain odottaa taas kaksi vuotta…

Kaikenkaikkiaan nautimme elokuvasta. Uskomme, että myös saagaa tuntemattomat pitävät siitä, ainakin joidenkin sen kepeiden kohtausten tai upeiden erikoisefektien vuoksi. Tähän mennessä tämä elokuva on uuden trilogian paras osa.

Osta Star Wars -tuotteitaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top