We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Elokuvauutuus: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

29. 11. 2016

Viimeinkin… Viisi vuotta on kulunut edellisestä elokuvasta, jossa näimme suosikkivelhomme voittavan Hänet-joka-jääköön-nimeämättä, ja nyt J.K. Rowling johdattaa meidät taas luutinemme ja sauvoinemme maagiseen Harry Potterin innoittamaan maailmaan. Mutta tällä kertaa emme kokoonnu Tylypahkan hallissa, emmekä Tylyahon kuuluisassa Kolmen Luudanvarren pubissa, vaan 1920-luvun New Yorkissa. Nyt, kaikki velhot ympäri maailman – kerätkää parhaat loitsunne ja pakatkaa taikasauvanne, sillä olemme aikeissa astua Lisko Scamanderin kanssa Ihmeotusten universumiin.

Uudet hahmot! Ihmeotukset - New Yuorkin kadut , 5,99€
Uudet hahmot! Ihmeotukset – New Yuorkin kadut , 5,99€

Uudet hahmot ja uudet tarinat

Palatessamme noin 80 vuotta ajassa taaksepäin alkuperäisten kirjojen ja elokuvien ajasta, J.K. Rowling esittelee meille uudet sankarit. Lisko Scamander on nuori taikazoologisti, joka tutkii erilaisia maagisia ihmeotuksia ympäri maailmaa. Matkoillaan hänellä on mukanaan maaginen matkalaukkunsa, jossa hän pitää pelastamiaan otuksia. Scamander on ujo velho, joka kohtaa kolme uutta ystävää seikkailuissaan: entisen aurorin Porpetina Goldsteinin, kömpelön mutta rohkean velhon; tämän siskon Queenie Goldsteinin, sekä hassun ja ystävällisen Jacob Kowalskin. Jos et meinaa muistaa uusia nimiä, tunnistat hahmojen joukosta ainakin yhden nimen: Albus Dumbledoren. Tämä velhomaailman mahtavin velho on mukana uudessakin elokuvassa.

Uusi maailma tutkittavana

Upouusien pilvenpiirtäjien lomasta löytyy kokonaan uusi velhojen maailma. Pääsemme esimerkiksi tutustumaan AYT:hen, Amerikan Yhdysvaltain Taikakongressiin, Taikaministeriön amerikkalaiseen versioon. Unohda jästit, taikoihin kykenemättömät ihmiset (kuten, valitettavasti, sinä ja minä) – Amerikassa heidät tunnetaan ”ei-tai” nimellä. Ja mikä olisikaan parempi ympäristö maagiselle velhomaailmalle kuin 1920-luvun New York.

Ihmeotukset-julisteet 5,99€ kpl
Ihmeotukset-julisteet 5,99€ kpl

Harry Potter-fanin hyväksymä

Minä rakastin elokuvaa. Se on täynnä viittauksia alkuperäisiin tarinoihin, ja niin täynnä loitsuja, että uskon että nautit siitä varmasti. Jos et ole vakuuttunut, sinun vain pitää itse mennä katsomaan se (ainakin kerran). Elokuva on täynnä yllätyksiä, eikä sen parissa voi kyllästyä. J.K. Rowling on jo ilmoittanut, että elokuva saa neljä jatko-osaa, joten ihmeotusten maailma pitää meitä pauloissaan vielä pitkään. Eli siihen asti kunnes seuraava elokuva julkaistaan, rentoudu ja ota kuppi kahvia samalla kun katsot vanhoja velhoelokuvia uudestaan ja uudestaan, ja ripusta Harry Potter-julisteidesi rinnalle (tai sijaan) uusia Ihmeotus-julisteita.

Suositut Harry Potter-julisteet ja tuotteet

Lisää Ihmeotus-kokoelmastammeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top