We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

Ennakkokatsaus loppuvuoden 2018 elokuviin

19. 06. 2018

Vuosi 2018 on jo osoittautunut hienoksi elokuvavuodeksi: kiehtovia uusia elokuvia, upeita jatko-osia ja kauan odotettuja sovituksia Black Pantherista Deadpool kakkoseen. Ja vielä on paljon edessä. Ennakkokatsauksessamme esittelemme odotetuimmat uutuudet. Joten istu mukavasti, ota kulho popcornia ja valmistaudu tuhlaamaan kaikki rahasi elokuviin.

Marvel-lous

Marvel ei koskaan jätä yrittämättä yllättää toimintaa rakastavia fanejaan – ja useinmiten he siinä onnistuvatkin. Black Panther , Avengers ja Deadpool löivät jo meidät ällikällä voimakkailla taistelukohtauksillaan, ja syvyyttä seikkailuihin saatiin hienoilla taustatarinolla. Elokuvien ainutlaatuista huumoria ei myöskään pidä unohtaa. Eikä Marvel ole vielä lopettanut!

Ant-Man and The Wasp – HEINÄKUU

Meitä hemmotellaan vielä yhdellä Marvelin supersankaritarinalla. Tämän elokuvan pääosassa on Paul Rudd, jonka roolihahmo Scott Lang tasapainoilee isän ja supersankarin roolien kanssa. Yrittäessään hoitaa sekä isän että Muurahaismiehen hommat, Scott saa uuden haasteen. Hän joutuu kutistamaan itsensä Muurahaismieheksi ja työskentelemään Ampiaisen kanssa tehtävässä, joka tuo esiin heidän menneisyytensä salaisuudet.

Venom – LOKAKUU

Oscar-palkittu näyttelijä Tom Hardy tähdittää tässä synkässä Marvel-adaptaatiossa miestä, jonka antisankari Venom on vallannut. Hahmo on tuttu Hämähäkkimies-elokuvista ja -sarjakuvista: se on olio, joka ottaa ihmiskehon valtaansa ja manipuloi sen mieltä. Venom on jo saanut vankan fanikunnan varsinkin Tumblrissa.

Aquaman – JOULUKUU

Kiharahiuksinen havaijilaishurmuri Jason Momoa, joka tunnetaan roolistaan Khal Drogona Game of Thronessa, esittää Arthur Currya, joka saa tietää olevansa vedenalaisen valtakunnan Atlantiksen ainoa hallitsija. Hän joutuu ristiriitaiseen tilanteeseen, jossa yhtäällä on elämä maan pinnalla, jossa ihmiset pilaavat valtameriä surutta; ja toisaalla vedenalainen maailma, jonka asukkaat ovat kyllästyneitä maanpäällisten ihmisten piittaamattomuuteen.

Jatko-osat

Mission: Impossible – Fallout – ELOKUU

Tom Cruise palaa Ethan Huntiksi, joka joutuu kohtaamaan pieleen menneen tehtävänsä seuraukset yhdessä IMF:n tiimin ja muutaman muun liittolaisen kanssa. Kuten edeltäjänsä, tämäkin elokuva tarjoaa paljon toimintaa ja henkeäsalpaavia kohtauksia taustatarinalla höystettynä.

The Predator – SYYSKUU

Nuoren pojan tahattomat teot johtavat universumin häikäilemättömimpien tappajien saapumiseen. Saalistajat palaavat Maahan vahvempina ja fiksumpina kuin koskaan, sillä he ovat onnistuneet jalostamaan geeninsä manipuloimalla muiden lajien DNA:ta. Ihmiskunnan kohtalo on entisistä sotilaista ja tiedeopettajista koostuvan sekalaisen ryhmän käsissä.

Ihmeperhe 2 – HEINÄKUU

TÄMÄ EI OLE HARJOITUS. TOISTAN: TÄMÄ EI OLE HARJOITUS.

14 (!) vuoden jälkeen tämä erikoinen perhe palaa valkokankaalle. Rajaton pelastaa yhteiskunnan rauhan taistelemalla rikollisia vastaan, kun taas Herra Ihme joutuu kohtaamaan kaikista suurimman haasteen – olemalla koti-isä.

Halloween – LOKAKUU

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) valmistautuu viimeiseen koitokseen naamioitunutta sivaltajaa Michael Meyersia vastaan, jonka ensimmäinen viiltelyrellestys traumatisoi hänet loppuiäkseen. Tämä on kulttielokuvan 11. sovitus, joka tapahtuu 40 vuotta ensimmäisen kauhujen Halloweenin jälkeen. Pääseekö Lauren viimeinkin kostamaan ja saako hän rauhan neljän vuosikymmenen jälkeen?

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset

Harry Potterin etuosa-jatko-osa kertoo tarinan, jossa nuori Dumbledore (Jude Law) ja Lisko Scamander (Eddie Redmayne) yhdistävät tietotaitonsa estääkseen Grindelwaldin suunnitelmat puhdasveristen velhojen hallitsemisesta ei-taiallista maailmaa.

Muita pakko-nähdä elokuvia

Bohemian Rhapsody – LOKAKUU

Pelottomat elävät ikuisesti. Tämä elämänkertaelokuva kertoo Queen-yhtyeen tarinan sen perustusvuodesta 1970 vuoteen 1991, jolloin sen keulakuva menehtyi. Laulaja Mercury, kitaristi May, rumpali Taylor ja basisti Deacon ampaisivat maineeseen 70-luvulla. Freddien villi elämäntyyli on lähteä käsistä ja yhtyeen jäsenten on löydettävä tasapaino toistensa kanssa, sekä menestyksen pyörteessä ja holtittomuudessa.

Alita: Battle Angel – JOULUKUU

Tämä cyberpunk-elokuva perustuu Yukito Kishiron kuuluisaan mangaan Battle Angel Alitaan. Tarina sijoittuu vuosisatoja tulevaisuuteen ja seuraa hylättyä kyborgia Alitaa, jonka tohtori Ido pelastaa Iron Cityssä. Alitalla ei ole muistikuvaa menneisyydestään eikä identiteetistään, mutta hänen on suoritettava tehtävänsä kuoleman ja tuhon kierteen katkaisemiseksi. Ja sen tehdäkseen hänen on taisteltava ja tapettava. Elokuvan tekijöiden mukaan filmatisointi ei kaunistele eikä siloittele hahmojaan.

ELOKUVAJULISTEETDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top