We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: TAIDEVALOKUVAT alennus -15 % ×

Inspiraatio: 5 omaperäistä tapaa sisustaa lastenhuone

23. 02. 2019

1. Ei seinille piirtelyä!

Lause, jota sinun ei tarvitse enää sanoa. Valitse vain sopiva kuvatapetti.

Ne ovat helppoja puhdistaa, mikä tekee niistä erittäin sopivia lastenhuoneeseen. Kuvatapetin kiinnittäminen ja poistaminen on helppoa. Lasten kasvaessa ja maun muuttuessa kuvatapetti on helppo vaihtaa. Eihän kukaan teini-ikäinen halua seinälleen Nalle Puhia. 😉

2. Värejä, värejä, värejä

Voi kyllä! Unohda minimalismi ja kylmät sävyt. Lapset tarvitsevat huoneisiinsa värejä, joilla on positiivinen vaikutus heidän tunteisiinsa ja hyvinvointiinsa. Tee heidän lapsuudestaan värikkäämpi tunnettujen satujen ja sarjakuvien julisteilla.

3. Seuraa trendejä

Sisustukseen voit käyttää myös Pantonen nimittämää vuoden väriä, joka on tänä vuonna Elävä koralli. Varsinkin pojat tulevat pitämään Kapteeni Amerikka-julisteesta, joka antaa voimaa ja rohkeutta kohdata uusia seikkailuita. Tytölle voi sopia motivoiva juliste, joka muistuttaa kuinka tärkeää on seurata unelmiaan.

4. Älä aliarvioi design-sisustustuotteita

Kun sisustuksen perusta on valmis ja seinät uudistettu, on aika ottaa seuraava askel – pystyttää teltta. Lasten tiipiit ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Teltat ja tiipiit ovat kuin salaisia suojapaikkoja, jotka tekevät vaikutuksen myös ystäviin. Teltassa voi leikkiä salaisia leikkejä ja se on loistava paikka yökyläilijöille. Älä unohda tyylikkäitä ja mukavia tyynyjä ja vilttejä.

(Lähde: Instagram @bloomandcomini)

5. Vaali lapsesi luovuutta

Lapsuus on luovuuden kehittymisen tärkein vaihe. Tue sitä ja rohkaise pientä suunnittelijaasi. Kokeile vaikka väritettäviä julisteita tai omaperäisiä kuvakollaaseja ja anna lapsesi itse koristaa seinänsä.

Lisää inspiraatiota lastenhuoneeseenDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top