We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

Inspiraatio: 5 parasta taidevalokuvaa kotiisi

17. 05. 2018

Mikä tekee taidevalokuvasta taianomaisen? Se, kuinka se onnistuu kuvaamaan kauneuden, joka ei ole nähtävissä paljain silmin. Se, kuinka kauneutta voi löytää arkisista paikoista ja tilanteista. Siksi päätimme näyttää sinulle kokoelmamme parhaat taidekuvat. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Suunnittelijatiimimme luo joka kuukausi huolella uuden taidekuvakokoelman. He haluavat kaikkien kuvien sopivan tiettyyn tyyliin. Myös ajankohtaiset sisustustrendit vaikuttavat kokoelmien sisältöön.

Tähän mennessä kokoelmia on kuusi – Flower Power, Do you remember the summer?, Urban, Vibes of the Mountains, Spring Awakening, Black&White Elegance – ja aiomme nyt näyttää sinulle niiden parhaat otokset!

Parrot Tulip (Tekijä: Lotte Grønkjær)

Family Flamingos (Tekijä: Natalia Baras)

Room with a view (Tekijä: Ambra)

Where the ocean ends (Tekijä: Andreas Feldtkeller)

Antler Double-exposed (Tekijä: Angyalosi Bea)

Emme luoneet näitä kokoelmia vain laajentamaan tarjontaamme, vaan myös osoittaaksemme tukemme taiteelle ja varsinkin tuntemattomammille valokuvaajille, jotka todellakin ansaitsevat kaiken tuen. Toivomme, että pidät kokoelmista yhtä paljon kuin me ja seuraat työtämme myöhemminkin.

Lisää inspiraatiota löydät Instagram-profiilistamme, voit löytää sieltä myös seuraavan uuden taulun kotiisi.

Europosters-tiimi

Lisää taidevalokuviaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top