We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus -15% ×

Inspiraatio: 6 erilaista puutaulua

15. 07. 2018

Nykyään voi olla vaikeaa löytää erilaista ja omaperäistä taulua, sillä massatuotanto suoltaa eteemme toistuvasti samoja teemoja niin julisteissa, valokuvissa kuin canvastauluissakin. Joten on aika piristää seiniä jollain hieman erilaisella tavalla. Puutaulut tuovat kotiisi rustiikkista henkeä, jollaista et saa aikaan muilla sisustustauluilla. Puutaulut henkivät lämpöä ja luonnollisuutta, ja ne sopivat moniin eri sisustustyyleihin.

Tuo asuintilaasi retrohenkeä vanhanajan mainosten inspiroimilla kuvilla.

Korvaa taidejuliste tai canvastaulu puisella vastaavalla erottuaksesi joukosta.

Lastenhuoneeseen taulu, joka ei todellakaan rikkoudu helposti. (Varoitus: voidaan käyttää myös kilpenä tai aseena:)

 

Levitä positiivista fiilistä

Vankkaa ja kestävää positiivisuutta seiniesi sisällä. Inspiroivia lauseita ja kuvia, jotka tukevat ja piristävät varsinkin kun työpaineet rasittavat – plussana vielä kosketus luontoon.

Retro-chic tiedostavalle hipsterille

Näytä makusi, tyylikkyytesi ja älykkyytesi omiesi joukossa. Nämä pienet aarteet ovat todellisia huomionkerääjiä, ja olet varmasti ainoa puutauluilla sisustaja (ehkä noin viikon, ennenkuin muutkin löytävät ne). Ryhdy suunnannäyttäjäksi ennenkuin joku muu ehtii ensin.

Omiaan miesluolaan

 

Puutaulumme avaavat uuden maailman kotisi sisustukseen. Tutustu kokoelmaamme ja löydä itsellesi juuri se oikea.

Lisää puutaulujaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top