We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET METALLIKYLTIT alennus 20 % ×

Inspiraatio: 6 erilaista puutaulua

15. 07. 2018

Nykyään voi olla vaikeaa löytää erilaista ja omaperäistä taulua, sillä massatuotanto suoltaa eteemme toistuvasti samoja teemoja niin julisteissa, valokuvissa kuin canvastauluissakin. Joten on aika piristää seiniä jollain hieman erilaisella tavalla. Puutaulut tuovat kotiisi rustiikkista henkeä, jollaista et saa aikaan muilla sisustustauluilla. Puutaulut henkivät lämpöä ja luonnollisuutta, ja ne sopivat moniin eri sisustustyyleihin.

Tuo asuintilaasi retrohenkeä vanhanajan mainosten inspiroimilla kuvilla.

Korvaa taidejuliste tai canvastaulu puisella vastaavalla erottuaksesi joukosta.

Lastenhuoneeseen taulu, joka ei todellakaan rikkoudu helposti. (Varoitus: voidaan käyttää myös kilpenä tai aseena:)

 

Levitä positiivista fiilistä

Vankkaa ja kestävää positiivisuutta seiniesi sisällä. Inspiroivia lauseita ja kuvia, jotka tukevat ja piristävät varsinkin kun työpaineet rasittavat – plussana vielä kosketus luontoon.

Retro-chic tiedostavalle hipsterille

Näytä makusi, tyylikkyytesi ja älykkyytesi omiesi joukossa. Nämä pienet aarteet ovat todellisia huomionkerääjiä, ja olet varmasti ainoa puutauluilla sisustaja (ehkä noin viikon, ennenkuin muutkin löytävät ne). Ryhdy suunnannäyttäjäksi ennenkuin joku muu ehtii ensin.

Omiaan miesluolaan

 

Puutaulumme avaavat uuden maailman kotisi sisustukseen. Tutustu kokoelmaamme ja löydä itsellesi juuri se oikea.

Lisää puutaulujaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top