We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MYYNTI ALENNUKSET JOPA 70 % alennus - 70% ×

Inspiraatio: 7 vinkkiä toimiston koristamiseen

21. 01. 2019

#1 Tärkeintä on tuntea olonsa mukavaksi

Saadakseen työt tehdyksi, olisi hyvä tuntea olonsa mukavaksi toimistossa. Ympäröi itsesi vain tarkoin valituilla asioilla ja ole käytännöllinen. Unisieppari saattaa olla kiva koriste, mutta työpaikalla se  luultavasti kerää vain pölyä. Eikä pomokaan välttämättä ihastu rentoutumishärpäkkeestä paikassa, jossa on tarkoitus tehdä tulosta. 🙂

#2 Liika on liikaa

Toimiston ei tarvitse olla kylmä ja epäystävällinen paikka. Valitse jotain, joka antaa sinulle mielenrauhaa, sekä etsi jotain tyylikästä ja kaunista mutta käytännöllistä.

#3 Motivoitunut työntekijä on tuottoisampi

Unelmoitko eksoottisesta lomasta autiosaarella? Haluaisitko oman talon meren rannalla? Älä epäröi unelmoida. Vain silloin, kun uskallamme nähdä unelmamme totena, ne voivat toteutua. Sulje silmäsi ja näe edessäsi täydellinen elämä. Sitten etsi sitä kuvaava juliste tai kuva, ja ripusta se seinälle työpöytäsi eteen. Näin aina kun nostat katseesi tietokoneen näytöltä, se muistuttaa sinua miksi olet siinä.

#4 Ole oma motivaattorisi

“Terve sielu terveessä ruumiissa.” Sekä kehostaan että mielestään on pidettävä huolta, jos haluaa hoitaa hommat hyvin ja säilyttää mielenrauhan. Herää hieman aikaisemmin, laita läppäri tyylikkääseen reppuusi ja pyöräile töihin. Tai kävele sen sijaan että hyppäisit bussiin. Kun saavut töihin ja istut työpöytäsi ääreen, voit jo tuntea tehneesi jotain, vaikket ole vielä edes aloittanut töitä. Miten hieno aloitus päivälle! Ja ota mukaasi talismaanisi, jotta voit tuntea itsesi sankariksi koko päivän.

#5 Anna sen puhua puolestasi

Kiinnitä vierailijoiden huomio kun he saapuvat toimistoosi. Kokoukset sujuvat luontevammin kun alkuun on voinut jutella jostain hieman henkilökohtaisemmasta asiasta. Vieraasi voi olla Harry Potter-fani kuten sinäkin, tai hän saattaa pitää juuri siitä bändistä joka sinulla on lasinalusessasi.

#6 Metallikyltit ovat todellinen tunnelman keventäjä

#7 Yksi perhekuva riittää

Kukaan ei tarvitse kolmea kehystettyä valokuvaa äidistään seinälleen. Luo itsellesi tila, joka tukee luovuuttasi. Työ voi olla muutakin kuin paikka jossa tuhlaat kaiken energiasi – se voi myös antaa energiaa. Siksi toivomme, että elämäsi ja toimistosi voivat olla yhtä värikkäitä ja täynnä energiaa! 🙂

Lisää inspiraatiota toimistoonDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top