We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET KEHYSTETYT JULISTEET alennus - 30% ×

Inspiraatio: Ei tarvetta sisustussuunnittelijalle! 5 vinkkiä sisustukseen

24. 03. 2019

Ruotsalaisen huonekaluyhtiön kuvastoa selaillessa alkaa haluta yhtä kaunista kotia kuin kuvaston kuvissa. Mutta aloittaminen on vain niin vaikeaa. Mikä sopii yhteen minkäkin kanssa? Mitä värejä voi yhdistellä? Ennen soittoa sisustussuunnittelijalle tai äidille (sillä äidithän tietävät kaiken), tutustu vinkkeihimme, joiden avulla koti muuttuu hyvän mielen paikaksi.

# Vähemmän on enemmän

Keskitytään ensin väreihin. Pienessä tai pimeässä asunnossa vaaleat värit tuovat valoa ja avaruuden tuntua. Jos pidät tummista väreistä, voi yhden seinän maalata tai tapetoida tummaksi. Se voi tuoda kotoisuutta tilaan. Mutta älä koskaan yhdistä enempää kuin kaksi väriä – ei todellakaan ole hyvä idea maalata yhtä seinää vihreäksi, yhtä keltaiseksi ja yhtä punaiseksi!

Sisustuselementtien värien ollessa kyseessä, kannattaa valita sellaisia jotka sopivat visuaalisesti yhteen. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Katso yllä olevaa kuvaa. Siinä olevat taulut sopivat yhteen paitsi teemaltaan mutta myös väreiltään. Ensivaikutelma ei ehkä näytä siltä, mutta kun katsot tarkemmin, huomaat että tauluissa toistuvat lähes kaikki samat värit. Et voi mennä vikaan jos seuraat tätä sääntöä!

# Ympäröi itsesi taiteella

Oletko taiteen ystävä ja oletko kuin kotonasi taidegallerioissa? Hanki kopio suosikkitaulustasi. Taas on hyvä muistaa kohtuus ja valita tauluja, joissa on jotain samaa. Se voi olla taiteilija, aikakausi tai jälleen kerran värit. Mutta varovasti! Da Vincin ja Kadinskyn yhdistäminen voi olla liikaa, vaikka molemmat käyttivätkin paljon vihreää. Moderneissa tiloissa Gustav Klimtin, Joan Mirón ja Salvador Dalin teokset näyttävät hyviltä.

Vai eivätkö taidegalleriat ole niin mieleesi, vaan pidät enemmän katutaiteesta? Siinä tapauksessa Banksyn graffitista tehty kuvatapetti voisi sopia sinulle. Jos taas kotisi on täynnä antiikkihuonekaluja, hyvä vaihtoehto voisi olla ranskalaisten mestareiden kuten Claude Monet’n tai August Renoirin taidejuliste.

# Älä pelkää julisteita tai valokuvia

Fanitatko musiikkia tai elokuvia? Voisi luulla että bändien fanijulisteet ovat vain teini-ikäisten seinille, mutta ei välttämättä! Jos sopivan julisteen kehystyttää, siitä voi tulla tyylikäs sisustuselementti. Taidevalokuvat, bändijulisteet tai levynkansijulisteet sopivat tähän tarkoitukseen hyvin. Pidit sitten Beatlesista, Led Zeppelinistä, Bob Marleysta tai Justin Bieberistä, sopivan kehyksen kanssa julisteesta tulee upea. Sama toimii elokuvajulisteiden kanssa. Tai jos kaipaat kannustusta, motivoiva juliste sopii myös. Ne sopivat hienosti asuntoon, jossa on selkeät värit. Paspartuun kanssa kehystetystä julisteesta tulee todellinen taideteos. Kokeile vaikka! Ympäröi itsesi sillä mistä pidät!

# Unelmoi kuvatapettien avulla

Rakastatko matkustelua? Onko sinulla suosikkikaupunki? Anna kuvatapetin viedä sinut vaikkapa Lontooseen. Muista värit tässäkin ja valitse seinämaalin väri kuvatapetin kanssa sopivaksi. Jos et niinkään pidä kaupungeista, voit valita vaikka geometrisen kuvion, tai sisustaa pikkutytön huoneen hänen suosikkiprinsessoillaan. Kunhan muistat säännön yksi huone – yksi kuvatapetti, et voi mennä vikaan.

# Retro ei ole retroa

Keittiöön tai olohuoneeseen sopii täydellisesti metallikyltit. Pidätkö kahvista tai hot dogeista? Tiedätkö, mikä on Route 66? Ilmaise se metallikyltillä. Minä hyvänsä kyltin valitsetkin, se näyttää upealta modernien huonekalujen kanssa. Voit myös yhdistää metallikyltit elokuvajulisteisiin tai motivoiviin julisteisiin.

Joten kuinka sisustaa oma koti? Omien mieltymysten mukaan! On itsestäsi kiinni haluatko seinillesi taidevalokuvia vai supersankareita. Tärkeintä on, että sinä viihdyt. Ja jos epäröit yhteensopivuuden kanssa, muista väri- ja teemasääntö. Rick ja Morty -juliste ei sovi yhteen Michelangelon kanssa. Etkö vieläkään ole ihan varma? Seuraa blogiamme ja Intagramiamme ja inspiroidu!

Tauluja

KuvatapettejaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top