We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: ELOKUVAJULISTEET alennus -20 % ×

Inspiraatio: Elävä koralli – Pantonen® vuoden 2019 väri

15. 02. 2019

Pantonen väri-instituutti valitsee vuosittain värin, joka kuvastaa kuluvan vuoden ydintä. Värin valitakseen Pantonen asiantuntijat matkustavat ympäri maailmaa tarkkailemassa yhteiskunnallista tilannetta. Siksi voikin sanoa, ettei valinta ole tuulesta temmattu.

Valittu väri kuvastaa sitä tunnetta ja energiaa, jota yhteiskunta kaipaa sinä vuonna, ja tänä vuonna väri on Elävä koralli (Living Coral, PANTONE 16-1546).

The Awakening of Flora by Martha Suherman (Eksklusiivisten taidevalokuvien kokoelma)

Elävä koralli on väri, jonka on tarkoitus herättää halu elämään, iloon ja optimismiin. Älä epäröi ympäröidä itseäsi tällä värillä, eikä vain vaatteiden ja asusteiden muodossa. Tämä väri antaa sinulle tunteen, että kuulut jonnekin, ja se heijastelee mielialojasi. Anna sen loistaa ja valaista myös seiniäsi.

Pantonen väri-instituutti kirjoittaa nettisivuillaan:

“Reaktiona digitaalisen teknologian hyökkäykseen ja sosiaalisen median punoutuessa jokapäiväiseen elämäämme haemme aitoja ja mukaansatempaavia kokemuksia, jotka mahdollistavat yhteyden ja intiimiyden. Luonteeltaan seurallinen, henkinen ja viehättävä PANTONE 16-1546 Elävä koralli toivottaa tervetulleeksi ja rohkaisee huoletonta puuhakkuutta. Kuvastaen sisäistä tarvettamme optimismiin ja onnellisiin pyrkimyksiin, PANTONE 16-1546 Elävä koralli ilmentää tarvettamme leikkisään ilmaisuun.”

Sovellettaessa Elävää korallia jokapäiväiseen elämään, päivittäiset huolet ja murheet pitäisi hoitaa rauhallisesti ja tyyneydellä. Kauniiden kuvien asettaminen esille esimerkiksi kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen tai toimistoon tekee pienen mutta merkittävän askeleen kohti onnellisempaa vuotta 2019. 🙂

Cappadocia by Selim Dervisoglu (Eksklusiivisten taidevalokuvien kokoelma)

Lisää Elävää koralliaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top