We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Inspiraatio: Elementit sisustuksessa – Fengshui

25. 09. 2019

Nämä elementit ovat Äiti Maan oikea käsi. Niitä ei turhaan kutsuta kaikkein voimakkaimmiksi. Sisustuksessa niitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, päin vastoin. Niiden yhdistelmät tuovat kotiisi harmoniaa ja tunnelmaa. Kaikilla näillä elementeillä on sisustuksessa oma tarkoituksensa.

Elementti vesi

Vesi on ainoa elementti, joka voi muuttaa muotoaan. Se ei koskaan lakkaa osoittamasta voimaansa, oli sen olomuotona sitten jää, lumi tai neste. Vesi voi rauhoittaa ja tuoda tasapainoa, mutta samaan aikaan se myös herättää kunnioitusta.

Sisustuksessa veden väriä tulee käyttää harkiten. Vaikka sen sanotaan olevan rahan ja vaurauden väri, se voi liikaa käytettynä luoda kylmän ympäristön. Sininen väri, eli veden elementti, auttaa ajatustyössä, joten se on mainio valinta toimistoon jossa se auttaa keskittymään.

Vesi-elementin kokoelmaan

Elementti maa ja ilma

Ilmanlaatu on yksi globaaleista puheenaiheista, ja ihan ansaitusti. Ilman atomit ympäröivät meitä jatkuvasti ja vaikuttavat käyttäytymiseemme ja mielentilaamme. Meidän siis pitäisi suojella kotiamme huonolta ilmanlaadulta. Luo kotiisi raikkaan ilman tunnetta valokuvilla ja ilmanraikastimella. Huomaat, että suurkaupungin kaduistakin on silloin helpompi nauttia.

Sisusta kotisi maata kuvaavilla julisteilla, tapeteilla tai muilla kuvilla. Ihastu kuviin, jotka vangitsevat tämän elementin kauneuden ja monimuotoisuuden. Maan värit ovat pehmeitä, hiekasta kiveen. Ne luovat kotiin rauhallista tunnelmaa, ja niiden sanotaan edesauttavan ruoansulatusta. Siksi keittiö ja ruokailutila ovat sopivia tiloja maanläheisille väreille.

Ilma-elementin kokoelmaan

Elementti tuli

Pidättelemättömän voimakas tuli on yksi tärkeimmistä ihmiskunnan löydöistä, josta on tullut jokapäiväinen välttämättömyys. Kun tuli saavuttaa täyden voiman, sitä on yleensä vaikea pysäyttää. Harmi, että sitä pidetään nykyään itsestäänselvyytenä, vaikka aikoinaan sen ymmärrettiin olevan yksi elämän ja selviytymisen tärkeimmistä elementeistä. Mutta kuinka käyttää tuli-elementtiä sisustuksessa? Takka ei ole ainoa keino. Tulta voi ilmaista myös taululla, valokuvalla, kuvatapetilla ja julisteella. Tulta kuvastavan punaisen eri sävyjä kannattaa käyttää harkiten, kuten mausteena.

Elementtien kokoelmaanDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top