We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:a julisteista, printeistä, seinätapetitä Alennuskoodi: SEPTEMBER20 ×

Inspiraatio: Elementit sisustuksessa – Fengshui

25. 09. 2019

Nämä elementit ovat Äiti Maan oikea käsi. Niitä ei turhaan kutsuta kaikkein voimakkaimmiksi. Sisustuksessa niitä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, päin vastoin. Niiden yhdistelmät tuovat kotiisi harmoniaa ja tunnelmaa. Kaikilla näillä elementeillä on sisustuksessa oma tarkoituksensa.

Elementti vesi

Vesi on ainoa elementti, joka voi muuttaa muotoaan. Se ei koskaan lakkaa osoittamasta voimaansa, oli sen olomuotona sitten jää, lumi tai neste. Vesi voi rauhoittaa ja tuoda tasapainoa, mutta samaan aikaan se myös herättää kunnioitusta.

Sisustuksessa veden väriä tulee käyttää harkiten. Vaikka sen sanotaan olevan rahan ja vaurauden väri, se voi liikaa käytettynä luoda kylmän ympäristön. Sininen väri, eli veden elementti, auttaa ajatustyössä, joten se on mainio valinta toimistoon jossa se auttaa keskittymään.

Vesi-elementin kokoelmaan

Elementti maa ja ilma

Ilmanlaatu on yksi globaaleista puheenaiheista, ja ihan ansaitusti. Ilman atomit ympäröivät meitä jatkuvasti ja vaikuttavat käyttäytymiseemme ja mielentilaamme. Meidän siis pitäisi suojella kotiamme huonolta ilmanlaadulta. Luo kotiisi raikkaan ilman tunnetta valokuvilla ja ilmanraikastimella. Huomaat, että suurkaupungin kaduistakin on silloin helpompi nauttia.

Sisusta kotisi maata kuvaavilla julisteilla, tapeteilla tai muilla kuvilla. Ihastu kuviin, jotka vangitsevat tämän elementin kauneuden ja monimuotoisuuden. Maan värit ovat pehmeitä, hiekasta kiveen. Ne luovat kotiin rauhallista tunnelmaa, ja niiden sanotaan edesauttavan ruoansulatusta. Siksi keittiö ja ruokailutila ovat sopivia tiloja maanläheisille väreille.

Ilma-elementin kokoelmaan

Elementti tuli

Pidättelemättömän voimakas tuli on yksi tärkeimmistä ihmiskunnan löydöistä, josta on tullut jokapäiväinen välttämättömyys. Kun tuli saavuttaa täyden voiman, sitä on yleensä vaikea pysäyttää. Harmi, että sitä pidetään nykyään itsestäänselvyytenä, vaikka aikoinaan sen ymmärrettiin olevan yksi elämän ja selviytymisen tärkeimmistä elementeistä. Mutta kuinka käyttää tuli-elementtiä sisustuksessa? Takka ei ole ainoa keino. Tulta voi ilmaista myös taululla, valokuvalla, kuvatapetilla ja julisteella. Tulta kuvastavan punaisen eri sävyjä kannattaa käyttää harkiten, kuten mausteena.

Elementtien kokoelmaanEuroposters – Koristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top