We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET PELIJULISTEET Osta nyt ×

Inspiraatio: Kaikki animesta ja mangasta

30. 01. 2017

Oletko joskus miettinyt mikä on animen ja mangan ero? No, molemmat tulevat Japanista, mutta animet ovat animaatioita, kun taas mangat ovat sarjakuvia (yleensä mustavalkoisia). Useat manga-sarjakuvat tehdään yleensä myöhemmin animeiksi. Oletko todellinen anime/manga-fani? Olit tai et, haluamme esitellä sinulle muutamat suosikkimme!

Naruto – Run, Dragon Ball Z – Villains ja Death Note julisteet 5,99 € kpl

Naruto

Tämä mangasta animeksi tehty sarja seuraa nuoren ninjan Naruto Uzumakin seikkailuja. Kotikylässään hän toivoo tulevansa Hokageksi, joka on vahvin johtava ninja. Naruto pukeutuu yleensä oransseihin vaatteisiin ja hänen otsalleen on sidottu huivi.

Naruto Shippuden – kaksoisjuliste 5,99 €

Katso kaikki Naruto-tuotteemme!

Dragon Ball Z

Mangana myös aloittanut Dragon Ball Z keskittyy päähahmon Gokun ja muiden “hyvien tyyppien” taisteluihin ulkoavaruuden pahisten kanssa. Tämä maailmanlaajuisen suosion saavuttanut anime on laajennut 15 elokuvaksi ja 148 videopeliksi, joista suurin osa on julkaistu vain Japanissa.

Dragon Ball Z – Goku Jump juliste 5,99 € ja Dragon Ball Z – rintamerkkisarja 4,70 €

Löydä suosikkisi Dragon Ball Z-julisteista!

Death Note

Päähenkilö Light Yagami on lukiolainen, joka löytää maagisen muistikirjan nimeltään Ryuk. Light voi käyttää muistikirjaa tappamaan muita vain tietämällä heidän nimensä ja kasvonsa. Tarinassa Light yrittää tappaa ilkeitä pahiksia samalla kuin Etsivä L yrittää estää häntä.

Death Note – Apple ja Death Note – Duo julisteet 5,99 € kpl

Tutustu Death Note-kokoelmaan!

Tokyo Ghoul

Synkässä maagisessa maailmassa ghoulit asuvat salaa ihmisten keskellä, ja heidän on selviytyäkseen syötävä ihmislihaa. Ghouleilla on salaisia voimia ja innostuessaan heidän silmänsä muuttuvat punamustiksi. Päähenkilö Ken Kaneki muuttuu puoliksi ghouliksi saatuaan leikkauksessa vahingossa ghoulin elimiä. Hän yrittää elää kuin normaali ihminen, mutta hän tarvitsee silti ihmislihaa syödäkseen. Useat tahot ja järjestöt jahtaavat ghoudeja tappaakseen heidät.

Tokyo Ghoul – Mask ja Tokyo Ghoul – Conflict julisteet 5,99 € kpl

Katso kaikki Tokio Ghoul-tuotteemme!

Kaikki anime-tuotteemme!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top