We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Inspiraatio: Katutaide sisustuksessa

28. 04. 2019

Seinille piirtäminen on ollut ajanviettotapa jo esihistoriallisista ajoista lähtien, mutta silti kun sana “graffiti” lausutaan, monen verenpaine kohoaa, koska joku tuntematon töhertelijä on pakottanut heidät maalaamaan aitansa toistuvasti. Vaikka Jani loves Sanni -tekstejä on vaikea ihailla, yksi arvostetuimmista nykytaiteilijoista on katutaiteilija. Hänet tuntevat luultavasti kaikki, viimeistään viimeisimmän tempauksensa jälkeen, kun eräs hänen teoksistaan tuhosi itsensä heti kun se oli myyty huutokaupassa miljoonalla punnalla. Kyllä, kyseessä on Banksy, Bristolin alakulttuuripiirien kuningas, jonka todellinen henkilöllisyys on yhä tuntematon.

# Näytä mielipiteesi

Banksyn taide ei ole kaikkien mieleen. Banksy, kuka hän sitten onkaan, haluaa provosoida ja käsitellä poliittisia ja kulttuurisia aiheita satiirin avulla. Hän yhdistelee graffitimaalausta ja sapluunoita, ja tavasta on tullut suosittu myös Iso-Britannian ulkopuolella. Hänen tällä tavoin luomansa teokset ovat myös arvokkaita.

# Katutaide ei kuulu ainoastaan kadulle

Ei ole pakko asua kadulla, eikä olla miljonääri saadakseen Banksyn taidetta kotinsa seinille. Emme ole ainoita, jotka ovat huomanneet, että katutaide näyttää upealta modernissa sisustuksessa. Olet ehkä ollut tilanteessa, jossa teini-ikäinen lapsesi on pyytänyt saada sisustaa huoneensa perinteisestä poikkeavalla tavalla, ja sinä olet torjunut toiveen miettien kuinka vaikeaa olisi myöhemmin poistaa graffiti seinältä. Onneksi on olemassa yksinkertainen ja hyvännäköinen ratkaisu – kuvatapetti! Löydät niitä kokoelmastamme useita.

# Mahdollista jopa ilman spraymaalia tai liimaa

Kuvatapeteista tulee herkästi mieleen liimaiset kädet ja tahmeat paperiliuskat, mutta helppojakin tapoja on. Jos tapetointi ei kuitenkaan innosta, voit saada Banksyn taidetta seinillesi taidekuvakokoelmastamme. Kuten graffiti-kuvatatpetit, myös Banksyn taidejulisteet näyttävät upeilta selkeälinjaisessa sisustuksessa, sekä myös tiiliseinällä.

Valitset sitten kuvatapetin tai taidejulisteen, ei sinun tarvitse pelätä se haukkaavan osaa kesälomabudjetistasi. Taidejulisteet eivät ole kalliita, eikä mieltä tilatessa tarvitse pelätä paketin räjähtävän käsiin. 🙂 Jos loma kiinnostaa enemmän kuin graffitit, kurkkaa matkailukokoelmaamme.

Lisää Banksyn taidettaDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top