We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Inspiraatio: Kesämielellä

26. 07. 2016

Kesä on viimeinkin täällä! Lämmin sää ja auringonvalo piristävät aina, vaikka joutuisitkin viettämään päivät toimistossa istuen. Miksi et myös toisi hiekkarantoja kotiisi? Mutta mihin huoneeseen? Tässä muutamia inspiroivia kuvia saattamaan sinut kesämielelle joka päivä!

Summerliving1

Olohuoneessa on helppo oleilla…

Suurikokoinen rantatapetti on omiaan luomaan kesätunnelmaa. Suuri koko tekee kuvasta realistisen. Muista pitää muut koristeet yksinkertaisina ja minimissään.

Qeaql Studio Design Resource

Aallot, aallot…

Maalaus, taidejuliste tai valokuva – aallot kuvastavat aina positiivista rantatunnelmaa

SummerBed

Suloisia rantaunelmia…

Oletko koskaan kuullut ihmisten sanovan, että veden äärellä nukkuu rauhallisesti ja hyvin? Laineiden liplatus ja aaltojen pauhu on hypnoottista. Miksi et toisi tätä tunnelmaa makuuhuoneeseesi?

SummerOffice

Kesämielellä toimistossa

Useat meistä istuvat kesälläkin toimistossa. Tuo rantatunnelmaa töihin, ja piristä toimistoasi julisteella tai kuvatapetilla. Mutta varo, ettet ajaudu haaveilemaan rantalomasta liian usein.

Lisää kesätunnelmiaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top