We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUSIIKKI alennus -15 % ×

Inspiraatio: Kuinka sisustaa huoneet kotonasi

07. 03. 2019

Kotisi tulisi kuvastaa sinua. Jokaisen huoneen ei tarvitse olla sisustettu Provencen tyyliin. Päinvastoin – eri huoneet voivat kuvastaa persoonasi eri sävyjä. Joskus olemme rohkeita ja energisiä, kun taas toiste heijastamme syvimpiä tuntojamme. Jokainen meistä on ainutlaatuinen, ja harvoin kukaan mahtuu tiettyyn lokeroon. Siksi haluamme antaa inspiraatiota jokaiselle huoneelle erikseen.

Yleiset asiat ensin

Pidätkö raakapinnoista? Oletko koskaan yrittänyt tehdä sellaista? Ne, jotka ovat, pyörittelevät nyt silmiään. Ja ne, jotka eivät – hyvä, jätä kokeilematta. 🙂 Vaikka olisit supersankari, etsi jokin muu keino osoittaa se (ripusta seinällesi vaikka suosikkihahmosi juliste, kuten alla).

Painavasta raakapinnasta saattaa irtoilla paloja, eikä kukaan halua sellaisen putoavan jalalleen – saati kalliille lattialle. Raakapinnalle on kuitenkin myös suosiota keräävä vaihtoehto: kuvatapetti, joka näyttää puu- tai tiiliseinältä, tai joltakin vastaavalta.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa tulisi olla olla turvallinen olo, joten emme suosittele sisustamaan sitä supersankareilla, hirviöillä tai pääkalloilla. Huoneen, jossa haluat levätä, tulisi resonoida sisäistä rauhaasi. Siksi kannattaa harkita esimerkiksi zeniä huokuvaa tapettia. Vaihtoehtoja on lukuisia. Joka tapauksessa, kyseessä on sinun yksityisin tilasi.

Olohuone

Huoneen, jonne kutsut ystäväsi viettämään aikaa, ei tarvitse olla yhtä henkilökohtainen kuin makuuhuoneesi tai opiskelu- tai työtilasi. Kuvatapetti on sinne hyvä vaihtoehto, sillä sen avulla voit kuvata persoonallisuuttasi. Kuvien ja aiheiden kirjo on laaja. Kaikille löytyy sopiva – romantikoille, eläinrakkaille ja motoristeille.

Pitkien talvi-iltojen aikana voitte koota vieraidesi kanssa vaikka palapelejä, ja valmiit palapelit voit kehystää ja ripustaa seinälle muistuttamaan hauskoista illoista ystäviesi kanssa. Tai jos olet ison jalkapallojoukkueen fani, haluat varmaan juoda kahvisi fanimukista. Koska mikä fani se sellainen on, jolla ei ole joukkueensa fanituotteita – sama kuin Potter-fani ei joisi kuumaa kaakaotaan Dobby-mukista. Älä aliarvioi moisten tuotteiden voimaa. Ne saavat lämpimät tunteet heräämään jokaisella käyttökerralla.

Kylpyhuone

Kylpyammeessa kylpijät voivat viihtyä ammeessa muutenkin kuin lelulaivan ja kumiankan kanssa – vaikka katselemalla ulos ikkunasta upeaa hiekkarantaa. Trooppiseen ympäristöön muuttaminen on kuitenkin paljon kalliimpaa kuin kyseisen näkymän asentaminen.

Keittiö

99,99% ihmisistä tanssii ja laulaa keittiössään. Ja miksi? Ehkä heillä on salainen katsoja jääkaapin ovessa. Kutsu metallikyltin fanityttö katsomaan esitystäsi. Hän hymyilee sinulle, vaikkei laulusi menisikään nuotilleen. Hän voi myös kannustaa kohtuullisuuteen yöllisen jäätelöannoksen kanssa. Tai jos possu on parempi motivaattori, voit laittaa senkin jääkaapin oveen.Decorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top