We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ELOKUVAJULISTEET alennus 25 % ×

Inspiraatio: Kuinka valita täydellinen lahja

18. 11. 2018

Huomiointikyky ja riittävästi aikaa ovat ehdottoman tärkeitä. Voit valita hyvän lahjan suoraan kotoasi. Sinun tarvitsee vain laittaa lahjansaaja oikeaan kategoriaan.

Tämän artikkelin ensimmäinen osa keskittyy miehiin. Kuinka valita sopiva lahja rakkaallesi, pojallesi, isällesi tai veljellesi?

Miehet eivät välttämättä puhu paljoa, ja kun kysyt mitä he ajattelevat, he usein vastaavat “ei mitään”. Tämä on yksi syy miksi miehille voi olla vaikea valita lahjoja.

Huomiointikyky ja riittävästi aikaa ovat ehdottoman tärkeitä. Voit valita hyvän lahjan suoraan kotoasi. Sinun tarvitsee vain laittaa lahjansaaja oikeaan kategoriaan. Tiimimme voi auttaa sinua tässä, olemme nimittäin jakaneet miehet ja naiset useaan eri kategoriaan.

Jos et ole varma oikeasta kategoriasta, selaa lahjansaajan some-tilejä tai kurkkaa heidän huoneisiinsa, vaatekaappeihinsa tai kirjahyllyihinsä. Näistä saat monia vinkkejä, jotka johtavat sinut oikeaan kategoriaan.

Älä osta hattua jos hän ei käytä niitä!

Ole tarkkanäköinen. Jos hänen huoneensa on täynnä elokuvajulisteita tai kirjoja, hän ei luultavasti arvosta lippuja jalkapallo-otteluun. Osut maaliin antamalla hänelle keräilijän kokoelman julisteita hänen suosikki TV-sarjastaan tai muita keräilytuotteita sopivasta teemasta.

Juliste on tylsä… Ei muuten ole!

Vie lahjasi uudelle tasolle – kehystä se. Jos luulet ettei se ole tarpeeksi, luo lahjasetti oman makusi mukaan. Lisää pakettiin muita tuotteita samasta aihepiiristä kuin juliste.

Yleisiä virheitä

On totta, että muut eivät aina pidä samoista asioista kuin sinä. Voit päästä yli huonon lahjan aiheuttamasta pettymyksestä helposti. Anna itse itsellesi lahja! Joten samalla kun valitset lahjoja läheisillesi, lisää koriin lahja myös itsellesi.

Naiset… No, he puhuvat enemmän

Kuuntele! Hän itse kertoo sinulle, eikä asiaa tarvitse tutkia enempää.

Säännöt ovat samat kuin miehille. Pitää olla tarkkanäköinen ja ehdottomasti valita oikea kategoria. Katso häntä oikein tarkkaan! Pahinta on, jos ostat korvakorut naiselle, jonka korvia ei ole rei’itetty. 😉

Älä lyö leimoja!

Naisetkin voivat yllättää. Mutta voit silti antaa mielikuvituksesi lentää, joten älä vaan osta kliseisiä lahjoja. Jos kotonasi on villi tyttö, anna hänelle lahjasetti, jossa on eri tuotteita hänen suosikkiyhtyeestään. Lisää konserttilipun kylkeen juomapullo, avaimenperä tai juliste, johon hän voi pyytää nimikirjoitukset heti keikan jälkeen.

Ei ole syytä huoleen – täydellisen lahjan valitseminen on helppoa. Syvenny asiaan hetki ja ole hieman luova. 🙂Onnea matkaan!

Lisää inspiraatiotaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top