We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET ANIME, MANGA alennus - 15 % Osta nyt ×

Inspiraatio: Luonto kotonasi

20. 03. 2017

Pidät sitten maalaismaisemasta tai retkeilystä luonnonhelmassa, ei voi kieltää etteikö luonto olisi jotain todella erityistä. Kaikille tulee mieleen eri asioita kun puhumme äitimaasta, mutta varmasti kaikki arvostamme sen kauneutta ja rauhaa. Sinne usein kaipaamme, kun istumme sisällä keskellä tunkkaista kaupunkia. Onneksi luonnon tuominen sisätiloihin ei ole vaikeaa; muuta sisätilasi virkistävämmäksi näillä ohjeillamme.

Mountain Morning kuvatapetti, 45,00 €

Luonto rauhoittaa

Me kaikki tarvitsemme joskus tauon kaupunkielämästä. On mukavaa nähdä ympärillään joskus jotakin muuta kuin rakennuksia ja kiireisiä ihmisiä. Kuvittele itsesi metsään… korkeiden puiden alle, kävelemässä metsäpolkua, jossa mikään ei häiritse sinua. Näetkö maiseman? Tapetoi olohuoneesi seinä kauniilla metsäaiheisella kuvatapetilla, tai vaikkapa rauhoittavalla merenrantamaisemalla.

Löydä täydellinen luontokuva!

Five Horses juliste, 5,99 €

Tervetuloa viidakkoon

Eläimet ovat erottamaton osa luontoa, kuten meidän ihmistenkin pitäisi olla. Villieläimissä on jotakin mystistä ja ja voimakasta, joka kiehtoo meitä. Vapaina nelistävät hevoset tai metsässä samoilevat peurat ovat yksinkertaisesti kauniita. Kaupungissa tavatuissa eläimissä ei vain ole samaa tenhoa kuin maalla ja metsissä asuvissa olennoissa. Ripusta seinällesi eläinjuliste, jotta näkisit muitakin eläimiä kuin pulskia puluja torilla.

Osta eläinjulisteitamme!

Muuta kotisi maalaismökiksi

Jos kaipaat kesämökkiäsi ja mummosi maalaistaloa, annamme pari vinkkiä. Voit helposti luoda kotiisi rustiikkista tunnelmaa. Kokeilepa vaikka puutaulujamme! Luonnolliset materiaalit kuten puu tuo heti kotoisuutta. Retrohenkisillä kuvilla taas luot vanhanajanhenkeä, jota usein näkee maalaistaloissa. Jopa metallikyltit toimivat!

Luo kesämökin tunnelmaa puutauluilla!

Loppujen lopuksi on tärkeintä muistaa, että jopa kaupungissa olet aina yllättävän lähellä terapeuttista luontoa. Muista joskus lähteä seikkailemaan luontoon, mutta sopivalla sisustuksella voit kotonakin nauttia luontomaisemista.Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top