We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Inspiraatio: Marilyn kotonasi

21. 06. 2016

Marilyn Monroe tapasi sanoa: “Mukavinta on nukkuminen, silloin ainakin voin uneksia”. Ja kukapa voisi väittää vastaan. Nukkuminen, erityisesti kaunniissa makuuhuoneessa, on yksi parhaista “aktiviteeteista” joita elämässämme teemme. Mikään ei paranna kuten hyvät yöunet suuressa pehmeässä pedissä tuoksukynttilöiden ympäröimänä.

Retro living room with colorful couch on wooden floor - 3D rendering

Se, miltä makuuhuoneesi, tai ylipäätään kotisi näyttää, voi muuttaa asennettasi yllättävän paljon, ja rentouttaa arjen keskellä. Koska me kaikki olemme yksilöitä, on tärkeää, että kotisi kuvastaa luonnettasi ja elämäntyyliäsi. Jos olet ulospäinsuuntautunut ja rakastat kirkkaita värejä, kokeile yhdistää pari räiskyvää lempiväriäsi rauhallisempiin maanläheisiin väreihin, kuten harmaaseen tai valkoiseen. Ripusta seinällesi vaikkapa pari pinkkiä ja sinistä hehkuvaa filmitähtijulistetta, ja sijoita niiden läheisyyteen maljakko täynnä kukkia, tai vaikka tuoli, joka on maalattu samalla värillä kuin mitä julisteissa on. Toinen jokaiseen huoneeseen sopiva sisustuskeino on käyttää huoneen päävärinä jotain maanläheistä väriä, ja luomalla yksi huomionkerääjä jollakin kirkkaalla värillä. Näetkö, kuinka Marilyn loistaa tässä huoneessa? Hän on tähti punaisessa, ja tuo välittömästi tyylikkyyttä ja eleganssia huoneeseen.

Interior DOOR MURAL

Jos käytössäsi on pieni tila, johon haluaisit tuoda kodikkuutta ja suuremman tilan tuntua, kokeile ripustaa suuri peili yhdelle seinälle ja kuvatapetti tai suuri lasitaulu vastapäiselle seinälle. Näin luot visuaalisen illuusion suuremmasta huoneesta. Tämä keino sopii erityisesti kylpyhuoneisiin, sillä kylpyhuoneessa on aina peili, mutta harva kylpyhuone on suuri.

Me Europostersilla uskomme, että kodin sisustaminen julkkisaiheisella lasitaululla tai julisteella on aina tyylikäs vaihtoehto. Tutustu Tähdet-kokoelmaamme, ja löydä uusia ideoita sisustukseesi! Ala suunnitella ja tilaa!

Marilyn MonroeDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top