We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET MUKIT alennus 10 Osta nyt ×

Inspiraatio: Mustavalkoista taidetta

25. 05. 2017

Musta ja valkoinen sopivat yhteen kuin yin ja yang. Väriyhdistelmä on ja tulee aina olemaan klassikko. Sisustaminen näillä väreillä on helppoa, ja se tuo nopeasti tyylikkyyttä kotiisi. Tässä blogissamme tarjoamme sinulle hieman inspiraatiota mustavalkoisella sisustamiseen.

Dandelion mustavalkoinen kuvatapetti, hinnat vaihtelevat koon mukaan

Kuvatapetit

Jos kotonasi on paljon valkoista, mustavalkoinen kuvatapetti sopii sisustukseen upeasti, ja se on vieläpä helppo kiinnittää. Koska musta ja valkoinen, ja useat harmaan sävyt, ovat “yksinkertaisia” värejä, itse kuva voi olla vaikka kuinka näyttävä. Kokeile vaikka abstraktia kuvaa, luontoaihetta tai jopa psykedeelistä printtiä!

Osta mustavalkoisia kuvatapetteja

Lasitaulut

Haluatko seinällesi jotain erilaista? Lasitaulumme ovat elegantteja sisustuselementtejä. Mustavalkoinen kuva korostuu kauniisti lasitaulussa, ja se on helppo ripustaa seinälle!

Tutustu mustavalkoisiin lasitauluihimme

Mustavalkoiset valokuvat

Ripusta seinällesi mustavalkoinen kuva suurkaupungista, jota rakastat, tai näyttelijättärestä, jota ihailet. Voit myös tilata suosikkikuvastasi laadukkaan tulosteen, joka halutessasi myös kehystämme! Hienot muistot säilyvät kauniiisti mustavalkoisina.

Lataa ja tilaa oma mustavalkoinen kuvasi

Lunch on a skyscraper -juliste, 5,99€

Lisää kehys!

Mustavalkoisten kuvien hienous on siinä, että ne sopivat yhteen minkähyvänsä värin ja sisustuksen kanssa. Meillä on yli 50 ripustinta ja kehystä eri väreissä, joista voit valita suosikkisi. Etkö tiedä minkä valitsisit? Sivuillamme voit esikatsella haluamaasi kuvaa ja kehystä yhdessä!

Tutustu kaikkiin mustavalkoisiin tuotteisiimme!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top