We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Inspiraatio: Nykytaiteilijat ja identiteetti

09. 11. 2019

Me kaikki haluamme tuntea itsemme, ja tietää kuinka muut ihmiset näkevät meidät. Joskus kadotamme itsemme ympärillä pyörivän maailman meluun. Useat nykytaiteilijat pohdiskelevat samoja asioita, joten ehkä taide voi osoittaa sinulle oikean suunnan tai ainakin inspiroida sinua. Olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä uusilta nykytaiteilijoiltamme.

Neale Osborne ja hänen karikatyyrinsä

Brittiläinen kuvittaja ja karikatyyritaiteilija Neale Osbornella on kyky inspiroida katsojaa samalla näyttäen, ettei itseään tarvitse ottaa niin vakavasti. Töihinsä hän on ikuistanut tunnettuja henkilöitä kuten Gustav Klimitin ja Kuningatar Elisabeth II:n, mutta pilke silmäkulmassa. Ehkäpä tällä tavoin hän kykenee kuvaamaan kohteensa todellisen persoonan… Aivan kuten T.B. Macaulay sanoi: Parhaat muotokuvat ovat niitä, joissa on karikatyyrimäisiä piirteitä. 

Säveltäjä Edgar Varese, taiteilija Frida Kahlo ja runoilija Edgar Allan Poe

 

Vaatteet: naamio vai osa identiteettiä?

Neale Osbornen toinen kokoelma kuvaa vaatteita ja malleja, usein spontaanisti ja iloisen sotkuisesti piirrettyinä. Muoti voi olla taidetta, mutta eikö vaatteiden alle usein piiloteta omia pelkoja ja haavoittuvuutta? Tai päinvastoin, vaatteilla pyritään kuvastamaan omaa sisintä? Kummin vain, tämä kokoelma on oikea aarre muoti-intoilijoille!

Neale Osbornen kokoelmaan

Catherine Abel ja naiset taiteessa

Australialainen Catherine Abel lähestyy identiteetti-teemaa toisella tavoin. Taiteilijauransa alussa hän inspiroitui Picasson kubistisista töistä sekä Braquesta ja Dalista, kunnes myöhemmin viehättyi Andre Lhoten ja Tamara de Lempickan töistä sekä italialaisista renessanssin ajan taiteilijoista. Nämä vaikuttivat suuresti hänen töihinsä, joihin hän sisällyttää Art Deco -tyylin sulavalinjaisia, tyyliteltyjä geometrisiä kuvioita. Töissään hän usein kuvaa modernia naisellista seksuaalisuutta. Hänen maalaustensa naiset ovat lumoavia – romanttisia tai provokatiivisia, mutta aina itsevarmoja ja aitoja. Vahvat naiset tukevat toisiaan, joten ripusta näitä tauluja seinillesi ja tunne niiden tuki ja motivaatio.

Catherine Abelin kokoelmaan

Hauskoja faktoja!

1. Kaksi Catherine Abelin töistä nähdään koristamassa kasinon seiniä amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa City on a Hill. Ja mitkä työt? Woman with Cello ja Opium Dreamer.

2. Kuten George Adamson, myös Neale Osborne kuvittaa lastenkirjoja, ja hän jopa julkaissut itse muutamia.

Taidejulisteiden kokoelmaanDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top