We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Inspiraatio: Sisusta mustavalkokuvilla

19. 07. 2016

Mustavalkoiset valokuvat ovat ikuinen klassikko. Ne antavat hienostuneen ilmeen, ja niissä on aina hieman salaperäisyyttä jota ei löydä värivalokuvista. Sisutaminen mustavalkokuvilla on paljon helpompaa kuin luullaan. Ei tarvitse huolehtia useiden värien yhteensopivuudesta, ja mustavalkokuva luo hetkessä arvokkuutta tilaan. Tässä muutama vinkki kuinka käyttää mustavalkokuvia sisustuksessa.

Black-and-White-banner

1. Valitse suosikkiaiheesi

Onko sinulla suosikkivalokuvaaja? Eläin? Kaupunki? Oli lempiaiheesi mitä hyvänsä, etsi sitä kuvaava mustavalokuva ja ripusta se paikkaan, jossa se varmasti on kaikkien ihailtavissa. Sängyn yläpuolelle, eteisaulaan, keittiöön, olohuoneeseen… Mustavalkokuvat sopivat minne tahansa!

2. Ripusta useampi mustavalkokuva ryhmäksi

Luo visuaalinen huomionkerääjä pieneen tilaan, kuten kapealle seinälle oven viereen, ripustamalla muutama mustavalkokuva päällekkäin. Tai galleriamaisesti vieriviereen pitkin seinää tai oven yläpuolelle.

Black-and-White-banner-2

3. Luo kollaasi

Jos olet luovempi tyyppi, suunnittele oma kollaasisi mustavalkokuvista. Voit jopa lisätä joukkoon pari värikuvaa huomion herättäjäksi.

4. Valitse täydellinen kehys

Mustavalkokuvien kehystämisessä on se hyvä puoli, että voit käyttää melkeinpä mitä hyvänsä materiaalia, ja se näyttää hyvältä. Et voi mennä vikaan klassisella mustalla, valkoisella tai puisella kehyksellä. Tutustu kehysvaihtoehtoihimme täällä.

5. Ripusta seinällesi oma mustavalkokuvasi

Etkö löydä mieluista mustavalkokuvaa? Etsi omista kuvistasi suosikkikuvasi perheestäsi, lemmikistäsi tai vaikka lomamatkaltasi. Muuta se mustavalkokuvaksi, tilaa siitä suurennos tai juliste sivuillamme, ja saat persoonallisen taulun kotiisi.

Lisää mustavalkokuvia löydät täältä.Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top