We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET DISNEY alennus -15 % Osta nyt ×

Inspiraatio: Tulevan vuoden sisustustrendit

07. 09. 2017

Yleensä kun suunnittelemme uutta sisustusta – olipa tila sitten vanha tai uusi – katsomme tämän hetken sisustustrendejä. Mutta mepä olemme hieman uteliaampia! Halusimme ottaa selville mitä vuosi 2018 tuo tullessaan, ja löysimme tulevat trendivärit! Nähtäväksi jää tuleeko näistä iättömiä suosikkeja…

Eri väriyhdistelmät eivät ole vain muotimaailman käytössä, vaan toimivat suunnannäyttäjinä myös sisustussuunnittelussa. Väri-instituuttien suunnittelijat tähyilevät jatkuvasti ympärilleen nähdäkseen nousevat trendit ja luodakseen uusia upeita väripaletteja. Me otimme selvää uusista trendeistä ja iloksemme löysimme niitä myös taulusarjoistamme.

Tutustutaan ensin hieman taulusarjoihin. Ne ovat laadukkaita tulosteita vinyylipaperille, joka on pinnoitettu UV-laminaatilla, joka puolestaan tuo taululle hienostuneen loppusilauksen. Kuva on kiinnitetty tiukasti puukehikon päälle. Kiinnityshakaset tulevat taulun mukana, joten se on helppo ripustaa seinälle. Ja mikä parasta, pinnoitus mahdollistaa pölyjen pyyhkimisen taulun pinnalta kuvaa vahingoittamatta.

Ja nyt trendien paljastukseen. Pantonen väri-instituutti on analysoinut muotinäytöksissä nähtyjä värejä ja on niiden perusteella luonut kolme väripalettia, jotka luultavasti nousevat suosituiksi ensi vuonna. Nimeltään paletit ovat Affinity, Connectivity ja Sincerity (hengenheimolaisuus, yhdistettävyys ja vilpittömyys). Tutustutaan nyt niihin taulusarjojemme avulla.

Affinity

Taulusarja Holiday in Paradise, useita kokoja

Connectivity

Taulusarja Peace in the Dock, useita kokoja

Taulusarja Sunrise on the Coast, 60x90cm (3x 60x30cm)

Sincerity

Taulusarja China – Great Wall of China, Mountains; various sizes

Taulusarja Fish, 120x60cm (2x 60x60cm)

Haluatko nähdä lisää taulusarjoja?

Lähde  1 / Lähde 2Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top