We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: METALLIKYLTIT alennus -15 % ×

Inspiraatio: Tunnetut taidemaalarit kotonasi

31. 10. 2019

Jos arvostat maalausten ainutlaatuisuutta, suosittelemme hankkimaan taidejulisteen. Näin voit nauttia tunnettujen taiteilijoiden teoksista kotonasi lompakkoasi rasittamatta. Tavoitteemme on ylläpitää kaunista taidetta, joten tarjoamme taidejäljennöksiä maailmankuuluilta taidemaalareilta, kuten Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent van Gogh, Sam Toft ja Banksy. Meiltä saat heidän taidejäljennöksiään sekä julisteina että canvas-tauluina.

VINCENT VAN GOGH JA HÄNEN TAITEENSA

1800-luvun johtavan hollantilaisen maalarin Vincent van Goghin elämä ja taide ovat täynnä salaisuuksia ja myyttejä. Petyttyään rakkauteen hän ryhtyi etsimään elämänsä tarkoitusta. Hänen teostensa tarkoitus oli löytää totuus, ja töissään hän painotti yksityiskohtia, ihmiskasvoja ja kasvonilmeitä. Hän inspiroitui japanilaisesta taiteesta, jonka seurauksena hänen työnsä hehkuivat kirkkaita värejä ja kevyttä tunnelmaa. Tämän kauden aikana hän kuvasi paljon kukka-asetelmia, japanilaista taidetta ja pariisilaisia näkymiä. Meiltä löydät nyt hänen tunnetuimpia töitään kuten Öinen katukahvila, Punainen viinitarha, Tähtikirkas yö ja Auringonkukkia.

SALVADOR DALIN MAALAUKSET

1900-luvulla elänyt espanjalainen taidemaalari, valokuvaaja ja veistäjä on tunnettu surrealistisista töistään ja Diego Velázquez-viiksistään. Pariisissa hän tapasi Pablo Picasson, joka auttoi häntä liittymään avantgarde-taiteilijoiden ryhmään. Hänen työnsä ovat usein unenomaisia ja mielikuvituksellisia, joissa arkipäiväiset asiat saavat epätavallisen muodon. Hänen työnsä ovat yksityiskohtaisia, ja niissä on usein seisuaalinen tai väkivaltainen pohjavire.

GUSTAV KLIMTIN TAIDE

Itävaltalainen taiteilija Gustav Klimt eli 1800- ja 1900-lukujen taitteessa, pääosin Wienissä. Hänen töissään toistuvat selkeät ääriviivat, aaltoilevat hiukset, kukat, geometriset kuviot ja myyttiset teemat, ja nyt ne löytyvät myös meidän kokoelmistamme. Voit tilata taidejäljennöksiä taiteilijalta, joka maalasi kattomaalaukset mm. Wienin Sturany-palatsiin ja kylpylään Karlovy Varyssa, sekä koristeli Villa Hermesin, Keisarinna Elisabethin vapaa-ajan palatsin. Klimtin teokset sopivat myös sinun kotisi jokaiseen huoneeseen.

INSPIRAATIOTA NYKYAJASTA

Kauniita maalauksia ei tehty ainoastaan menneinä aikoina, vaan niitä luodaan myös nykypäivänä.

SAM TOFT

Englantilainen taiteilija Sam Toft tunnetaan omaperäisestä tyylistään. Hän työnsä pursuavat kepeää huumoria, tunnistettavia hahmoja ja raikkaita värejä. Koko maailma on ihastunut hänen töihinsä. Teokset sopivat julkisiin tiloihin yhtä hyvin kuin kotiin. Löydät koko kokoelman taide-osiostamme.

ANNETTE SCHMUCKER

Saksalainen taiteilija Annette Schmucker rakastaa maalauksen monimuotoisuutta ja käyttää töissään useita eri tekniikoita ja teemoja. Hän usein työstää useaa maalausta samanaikaisesti. Schmucker pyrkii kuvaamaan valon ja tilan yhdistelmää, ja sekä konkreettisia että abstrakteja aiheita. Tällä hetkellä hän inspiroituu eniten ihmisistä. Öljyvärit ovat värikylläisyytensä vuoksi tärkeässä roolissa hänen töissään.

TAIDEJULISTEIDEN KOKOELMAANDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top