We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Inspiraatiota: Sitaatit jotka kasvattavat

15. 08. 2016

Joskus me kaikki tarvitsemme hieman lisämotivaatiota elämäämme. Ehkäpä tunnet itsesi alakuloiseksi, ja sääkin on synkkä. Pikkuvirheet saattavat suututtaa, ja epäonnistuminen jossakin sinulle tärkeässä asiassa laittaa mielen matalaksi. Mutta se ei tarkoita että silloin pitäisi jäädä sohvalle murehtimaan, vaan silloin pitää mennä eteenpäin vaikka sisulla. Lisämotivaationa voi olla vaikka seinälle ripustettu taulu, joka antaa voimaa sopivalla sitaatilla. Lue se niin usein kuin voit!

inspiringquote1

Älä koskaan anna periksi! Rohkaistu hieman… 

Mene eteenpäin vaikeinakin aikoina! Ruoki kunnianhimoasi kivetä yhä vain korkeammalle. Yleensä epäonnistuminen vain vie sinua lähemmäs tavoitettasi.

Keep calm and carry on…

Ota rennosti ja jatka eteenpäin… Kyllä, sanonta on vanha, mutta ota se tosissasi. Älä stressaa ihan kaikesta. Yritä pysyä rauhallisena ja jatka vain huoletta eteenpäin. Keskitä energiasi johonkin positiiviseen.

Unelmoi…

Toivo on kaunista ja tärkeää. Muista elää unelmiasi työstämällä niitä. Jos et tee mitään, mitään ei tapahdu. Näe hieman vaivaa.

inspiringquote2

Rakkaus…

Rakkaus on vastaus, ja se alkaa omasta sisimmästäsi. Sinun pitää oppia rakastamaan itseäsi, ja hyväksyä itsesi. Opettele levittämään rakkautta ympärillesi.

Lisää inspiroivia sitaattejaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top