We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Joulukilpailu: Hetki sisustussuunnittelijana

08. 12. 2016

Saatat jo tietää, että laajensimme valikoimaamme kodin sisustusesineisiin. Nyt löydät meiltä useita tuotteita, joilla koristaa kotiasi ja ilahduttaa mieltäsi ympäri vuoden. Lisäksi julkistimme joulukoristekokoelmia suosituimmissa joulun väreissä! Nyt sinä voit käyttää mielikuvitustasi ja luovuuttasi uusien kokoelmiemme innottamana uudessa kilpailussamme: ole hetki sisustussuunnittelijamme! Palkintona voit voittaa lahjakortin nettikauppaamme!

xmascontest1

Joulun lähestyessä on tietenkin aika luoda joulun tunnelmaa kotiin. Mutta tämän asunnon asukkailla ei ole hajuakaan kuinka koristaa olohuoneensa kauniisti jouluiseksi. Katso allaolevaa kuvaa heidän olohuoneestaan, ja auta heitä joulun tunnelman luomisessa!

xmascontest2

Joulukilpailun säännöt

Tutki ylläolevaa kuvaa, ja mieti kuinka koristelisit sen jouluksi. Minkä värin valitsisit koristeiden pääväriksi? Millaisia kynttilöitä, seppeleitä, pöytäkoristeita, riippukoristeita ja muita koristeita valitsisit kokoelmistamme?

Käytä koristeita joulukoristekokoelmistamme:

Lähetä meille ehdotuksesi osoitteeseen souteze@posters.cz otsikolla “Interior Designer15.12.2016 mennessä.

Kerro ehdotuksessasi valitsemasi koristeet ja lisää myös koristeiden linkit sivuiltamme. Näin tiedämme varmasti mitä koristeita tarkoitat.

Voit myös liittää valokuvia ideoistasi. Muista myös seurata Instagram-tiliämme, jonne voit myös jakaa omat ideasi tunnuksella #europosters.

Ja palkinto sitten?

Tiimimme tutustuu kaikkiin kilpailuun osallistuviin ehdotuksiin ja valitsee suosikkinsa. Voittaja saa palkinnoksi 10€ lahjakortin nettikauppamme.

Odotamme innolla ehdotustasi, ja toivomme että sinulla on hauskaa koristeluideoita miettiessäsi!

Aloita koristeluDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top