We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MATKUSTELU alennus -20 % ×

Kartta aina mukana

30. 07. 2019

Oletko koskaan miettinyt miksi matkustelu on niin suosittua? Kyse ei ole ainoastaan levosta, josta kaikki nauttivat lomalla, vaan myös uusista seikkailuista. Ihmiset eivät ole luotuja kestämään kuukaudesta toiseen jatkuvaa rutiinia, stressiä ja työpainetta. Välillä pitää myös nauttia elämästä! Lomailevat ihmiset ovat yleensä iloisia ja harvoin kieltäytyvät uusista kokemuksista. Uusiin paikkoihin, ihmisiin ja kulttuureihin tutustuminen on mahtavaa. Siksi olemme keränneet kokoelman karttoja, joiden avulla löydät seikkailut, mutta myös takaisin kotiin.

TÄYNNÄ VÄREJÄ

Oletko intohimoinen matkustelija ja haluaisit seinällesi mielenkiintoisen kartan tai kuvan? Vaaleaan sisustukseen sopii hyvin värikylläinen yksityiskohta. Kokeile moniväristä design-karttaa, joka näyttää ammattitaiteilijan maalaamalta.

MODERNI JA YKSINKERTAINEN

Jos modernit kartat ovat enemmän makuusi, meillä on sinullekin ratkaisu: kokoelmastamme löydät myös hillittyjä hopeisia ja kultaisia karttoja. Tai entäpä raaputuskartta! Mikä se on? Voit raaputtaa kolikolla pinnan pois niiden maiden kohdalta joissa olet käynyt, ja ne näkyvät eri värisinä. Hyvä lahjaidea, eikö vain?

GAME OF THRONES -FANEILLE

Meiltä löytyy myös kartat kaikille intohimoisille Game of Thrones -faneille.

AIKAMATKUSTUS

Joskus olisi mukava matkustaa ajassa taaksepäin. Millaista elämä oli 1500-, 1600- tai 1700-luvulla? Voivatko ihmiset paremmin? Olivatko he läheisempiä keskenään? Harmi, ettei saatavilla ole Paluu tulevaisuuteen -elokuvasta tuttua aikakonetta, jonka avulla voisimme tutustua eri aikakausiin. No, voimme kuitenkin tutkia vintagekarttoja ja historiallisia karttoja, jotka ainakin näyttävät vanhoilta ja kuvastavat vanhoja näkemyksiä maantieteestä.

KARTTAKOKOELMAANDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top