We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Kehystä ja ripusta juliste

16. 10. 2022

Julisteen tai muun kuvan voi kiinnittää seinälle monin eri  tavoin. Vinkkimme auttavat sinua päättämään mikä tapa sinulle ja seinillesi sopii parhaiten. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä sopivin!

 

1. Kaksipuoleiset liimatarrat

Jos sinulla on tiukka budjetti, liimatarrat ovat täydellinen vaihtoehto. Näiden liimatarrojen avulla voit kiinnittää julisteesi vaikkapa seinälle, oveen tai kaapinoveen tekemättä reikiä kiinnityspintaan. Äläkä huoli, liimatarrat eivät jätä poitettaessa ärsyttäviä jälkiä tai tahroja seinään. Kunhan vain muistat painaa tarrat kunnolla seinään, ne kestävät jopa 1 kilogramman painon.

Osta luotettavia liimatarroja

2. Ripustimet

Tämä on toinen budjettiratkaisu kiinnittää suosikkikuvasi seinälle, ja jopa hieman elegantimpi tapa. Muoviset ripustimet kiinnitetään julisteen ylä- ja alareunoihin, jolloin julisteesi pysyy sileänä, ja ripustin kiinnitetään koukulla seinään. Ripustimia on tarjolla useita eri värejä ja kokoja, joten löydät aika varmasti omaan julisteeseesi ja huoneeseesi sopivan vaihtoehdon.

Löydä sopiva julisteripustin

3. Pleksilasikehykset

Mitä useampi vaihtoehto, sitä parempi! Tämä kehys on elegantimpi ripustusvaihtoehto kuin kaksi ensin mainittua. Jos sinulla on jo meiltä tilattu juliste, voit tilata sille kehyksen myös jälkikäteen. Tarkista vain julisteen koko ja valitse sopiva kehys – normaalikokoiset ovat 61×91,5cm, minijulisteet 40x50cm, ja meillä on kehyksiä myös taidejulisteille ja ovijulisteille! Valitse haluamasi väri: musta, valkoinen, hopea, pyökki, tammi tai pähkinä. Kun kehys saapuu, sujauta vain juliste sisään ja ripusta! Niin helppoa!

Osta pleksilasikehys

4. Räätälöidyt kehykset

Nämä ovat hienoimmat ja laadukkaimmat kehyksemme. Valikoimastamme löydät yli 50 erilaista kehystä, sekä puisia että muovisia. Ensin laminoimme tilaamasi julisteen ja kiinnitämme sen vahvalle pohjalevylle, jonka jälkeen kiinnitämme sen haluamaasi kehykseen. Sinun ei tarvitse pelätä kuplia tai rypistymistä! Laminointimenetelmämme sopii täydellisesti klassisille julisteille ja valokuville.

Laminoinnin etu on, että se ei ole yhtä herkkä rikkoutumiselle kuin lasi. Laminoinnin mattapinta myös takaa heijastamattoman pinnan. Näissä räätälöidyissä kehyksissä on takana sahalaitakiinnikkeet, joiden avulla taulu on helpompi ripustaa. Toimitusta varten taulu pakataan huolellisesti kuplamuoviin, jotta se saapuisi vahingoittumattomana sinulle.

Tylsiin valkoisiin seiniin saat hetkessä eloa kauniilla julisteella tai taidekuvalla! Voit myös tilata useita erilaisia julisteita, joita voit vaihdella mielesi mukaan. Kodistasi tulee niin kaunis, ettet enää halua lähteä sieltä pois.

Esittele meille kaunis kotisi ja kuinka teit siitä tyylikkäämmän meidän julisteellamme julkaisemalla Facebookissa tai Instagramissa kuva hashtagilla #europosters!

 

 

Osta kehysEuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top