We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET LAHJAT & MERCH ×

Kehystä ja ripusta juliste

23. 01. 2018

Julisteen tai muun kuvan voi kiinnittää seinälle monin eri  tavoin. Vinkkimme auttavat sinua päättämään mikä tapa sinulle ja seinillesi sopii parhaiten. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä sopivin!

Tulosta omia kuviasi ja ripusta ne seinälle!

1. Kaksipuoleiset liimatarrat

Jos sinulla on tiukka budjetti, liimatarrat ovat täydellinen vaihtoehto. Näiden liimatarrojen avulla voit kiinnittää julisteesi vaikkapa seinälle, oveen tai kaapinoveen tekemättä reikiä kiinnityspintaan. Äläkä huoli, liimatarrat eivät jätä poitettaessa ärsyttäviä jälkiä tai tahroja seinään. Kunhan vain muistat painaa tarrat kunnolla seinään, ne kestävät jopa 1 kilogramman painon.

Osta luotettavia liimatarroja

2. Ripustimet

Tämä on toinen budjettiratkaisu kiinnittää suosikkikuvasi seinälle, ja jopa hieman elegantimpi tapa. Muoviset ripustimet kiinnitetään julisteen ylä- ja alareunoihin, jolloin julisteesi pysyy sileänä, ja ripustin kiinnitetään koukulla seinään. Ripustimia on tarjolla useita eri värejä ja kokoja, joten löydät aika varmasti omaan julisteeseesi ja huoneeseesi sopivan vaihtoehdon.

Löydä sopiva julisteripustin

3. Pleksilasikehykset

Mitä useampi vaihtoehto, sitä parempi! Tämä kehys on elegantimpi ripustusvaihtoehto kuin kaksi ensin mainittua. Jos sinulla on jo meiltä tilattu juliste, voit tilata sille kehyksen myös jälkikäteen. Tarkista vain julisteen koko ja valitse sopiva kehys – normaalikokoiset ovat 61×91,5cm, minijulisteet 40x50cm, ja meillä on kehyksiä myös taidejulisteille ja ovijulisteille! Valitse haluamasi väri: musta, valkoinen, hopea, pyökki, tammi tai pähkinä. Kun kehys saapuu, sujauta vain juliste sisään ja ripusta! Niin helppoa!

Osta pleksilasikehys

4. Räätälöidyt kehykset

Nämä ovat hienoimmat ja laadukkaimmat kehyksemme. Valikoimastamme löydät yli 50 erilaista kehystä, sekä puisia että muovisia. Ensin laminoimme tilaamasi julisteen ja kiinnitämme sen vahvalle pohjalevylle, jonka jälkeen kiinnitämme sen haluamaasi kehykseen. Sinun ei tarvitse pelätä kuplia tai rypistymistä! Laminointimenetelmämme sopii täydellisesti klassisille julisteille ja valokuville.

Laminoinnin etu on, että se ei ole yhtä herkkä rikkoutumiselle kuin lasi. Laminoinnin mattapinta myös takaa heijastamattoman pinnan. Näissä räätälöidyissä kehyksissä on takana sahalaitakiinnikkeet, joiden avulla taulu on helpompi ripustaa. Toimitusta varten taulu pakataan huolellisesti kuplamuoviin, jotta se saapuisi vahingoittumattomana sinulle.

Tilaa valokuvastasi taulu

Tylsiin valkoisiin seiniin saat hetkessä eloa kauniilla julisteella tai taidekuvalla! Voit myös tilata useita erilaisia julisteita, joita voit vaihdella mielesi mukaan. Kodistasi tulee niin kaunis, ettet enää halua lähteä sieltä pois.

Esittele meille kaunis kotisi ja kuinka teit siitä tyylikkäämmän meidän julisteellamme julkaisemalla Facebookissa tai Instagramissa kuva hashtagilla #HappyPosters!

Tags: Frames, Posters


Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top