We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET CANVASTAULU alennus 22 % ×

Kielletty elokuva? Se saattaa olla uusi Venom

27. 09. 2018

Sony Picturesin yhdessä Marvelin kanssa tuottama Venom on tulossa elokuvateattereihin jo lokakuussa. Olet jo saattanut huomata, että siitä on puhuttu paljon enemmän kuin odotettiin, mutta siinä ei ole vielä kaikki.

Sonyn muutamat edelliset elokuvat eivät olleet kovin menestyksekkäitä, joten tuottajat ovat panneet toivonsa Venomiin. Sitä promotaan täydellä teholla ja sen toivotaan parantavan Sonyn maineen elokuvatuottajana.

Tutustu Venomin tarinaan

Tarinan keskiössä on tutkiva toimittaja Eddie Brock (Tom Hardy), joka sotkeutuu vaaralliseen tapaukseen. Hän seuraa Life Foundationin tutkijoita, jotka tekevät kokeita maapallon ulkopuolisilla symbiooteilla. He naiivisti uskovat, että pystyvät kehittämään ihmisrodun korkeammalle tasolle, jolloin he suojelisivat itsensä sukupuuttoon kuolemiselta. Kokeet kuitenkin riistäytyvät käsistä, ja näin syntyy Venom. Se ottaa Eddien ruumiin ja mielen haltuunsa ja kutsuu itseään sanoilla “me – Venom” .

Virallinen traileri

“Kielletty” elokuva

Elokuvalla on kuitenkin mutkia matkassa. Sen virallisen trailerin (jossa esimerkiksi revitään jonkun pää irti) perusteella elokuva sai Yhdysvalloissa luokituksen R, eli kielletty. Se tarkoittaa, että alle 17 vuotiaat eivät saa katsoa elokuvaa.

Elokuvan tekijät kuitenkin protestoivat ja halusivat, että luokitus muutetaan luokaksi PG – 13, jolloin yli 13 vuotiaat saisivat katsoa elokuvan aikuisen seurassa. Kohua aiheuttanutta kohtausta myös muutettiin huumorin avulla vähemmän raa’aksi. Loppujen lopuksi tuottajat saivat haluamansa ja ikärajaa muutettiin. Hyvä niin, sillä jos R-luokitus olisi pysynyt, se olisi vaikuttanut myös muihin elokuviin, joissa Venom esiintyisi, kuten esimerkiksi Spiderman -jatko-osiin. Mitä korkeampi kieltoluokitus, sitä pienempi on potentiaalinen yleisö, joka taas vaikuttaa suuresti elokuvan tuottoon.

Ensimmäinen vaan ei viimeinen

Mikäli Venom menestyy, Sony aikoo tehdä useampia elokuvia anti-sankareista. Yksi niistä on jo julkistettu, ja se on Morbius, jonka pääosaa esittää Jared Leto (Wow!). Elokuva kertoo elävästä vampyyrista, joka on jo esiintynyt Amazing Spiderman -tarinassa. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi vuonna.

Siinä Venom-uutiset tällä kertaa. Hahmosta on kuitenkin enemmänkin sanottavaa, ja siksi valmistelemme blogitekstiä aiheenaan 5 faktaa, joita et varmasti tiedä.

Astu sisään Marvel-universumiin

Lisää Venom-julisteitaDecorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2020 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

 

 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top