We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET GAME OF THRONES Osta nyt ×

Kilpailu: Jaa ilosi koko maailman kanssa!

25. 12. 2016

Mietimme jatkuvasti kuinka voisimme ilahduttaa sinua. Ja me ilahdumme eniten silloin, kun näemme kuinka paljon pidät meiltä tilaamastasi tuotteesta. Nyt päätimmekin järjestää tällä teemalla kilpailun. Näytä meille kuinka iloitset tuotteestamme, ja voit voittaa lahjakortin nettikauppaamme!

minion

Me kaikki tiedämme kuinka alakuloinen hetki tuntuu vieläkin synkemmältä, jos vieressä ei ole ketään kenen olkapäähän nojata. Onnenhetket taas toimivat päinvastoin – jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! Palkitsemme ilon hetkesi tässä kilpailussamme! Voit voittaa 12,99 euron arvoisen lahjakortin!

Kilpailun säännöt:

  • Seuraa meitä Instagramissa @Europosters
  • Lataa tilillesi kuva meiltä ostamastasi tuotteesta (tai ehkä sait sen lahjaksi). Kuinka helppoa! Kuvassa voi olla pelkästään meidän tuotteemme, tai voit olla siinä myös itse. Tai ehkä haluat siihen ystäväsi tai perheesi.
  • Lisää hashtagit #happyposters #europosters, ja muista tägätä myös meidät @Europosters

Tiimimme valitsee osallistujien joukosta hauskimman kuvan. Kuvasi saamat tykkäykset eivät vaikuta tulokseen. Me vain haluamme täyttää Instagramin ilolla!

Ja vielä ystävällinen huomautus: voimme nähdä vain julkisten profiilien kuvat.

Kilpailu on voimassa 25.12.2016 – 30.1.2017. Julkistamme voittajan kommentoimalla voittajakuvaa!

Lisää iloa elämääsi!Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  020 3290 1366 (UK)

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top