We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Kuinka monta keräiltävää nukkea on olemassa tai kuinka tutustua Rainbow High nukkeihin

17. 04. 2024

Rainbow High keräiltävät nuket on hiljattain lisätty kokoelmaamme. Kuinka monta niistä on saatavilla ja mikä tekee niistä mielenkiintoisia? Tutustutaan yhdessä kokoelmaan Europostersilla. 

 

 

Nuket liikkuvilla osilla sekä vaihdettavilla koristeilla ovat hauskoja leluja lapsille sekä keräilyyn. Rainbow High kokoelma julkaistiin vuonna 2020, joten se on melko uusi. Kokoelmassa on mukana myös hahmoja, joihin nuket perustuvat. 

Nukeista on olemassa monta mielipidettä, sillä ne edustavat muotikoulun oppilaita ja joidenkin mielestä asut ovat liian samanlaisia tai tylsiä. Toisten mielestä kuitenkin nukkeja voi verrata positiivisesti Bratz nukkeihin. Ja kuinka monta nukkea voi saada? Tällä hetkellä nukkeja on vain vähän yli 200 saatavilla. 

Meidän valikoimassamme ei ole yhtä monta vaihtoehtoa, mutta pienemmän valikoiman lisäksi voit valita nukkejen palapelejä!

 

Tsekkaa kokoelma Rainbow High tuotteita! 

 

 

 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top