We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Kuinka: ripustaa tai kehystää juliste

27. 02. 2024

On monia eri tapoja ripustaa juliste tai kuva seinälle. On tärkeää, että löydät tavoista itsellesi sopivimman. Löydät tästä artikkelista meidän neuvomme julisteiden ripustamiseen seinälle. Toivomme, että löydät sinulle oikean tavan! 

 

1) Itseliimautuvat kaksipuoliset julistenauhat 

Jotta et tuhoaisi seiniä nämä kaksipuoliset liimautuvat julistenauhat ovat täydellinen valinta. Sinun tarvitsee vain kiinnittää nämä vahvat nauhat julisteeseesi ja ripustaa se seinälle, oveen, kaappiin tai mihin ikinä haluat. Ne eivät jätä jälkiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia! Tämä tapa ei myöskään vaadi vasaraa tai nauloja. Nämä vahvat nauhat kestävät jopa 1kg painoa ja mahdollistavat ripustamisen ilman poraamista. Älä unohda painaa nauhoja kunnolla sormillasi julisteen kiinnittämisen jälkeen, sillä silloin se pysyy kiinni kunnolla. 

Osta luotettavat julistenauhat!

2) Muoviset juliste ripustimet 

Tämä on toinen edullinen vaihtoehto, joka tuo esiin julisteesi elegantisti. Muoviset juliste ripustimet kiinnittyvät ylhäältä sekä alhaalta, joka varmistaa että juliste pysyy tasaisesti kiinni. Sinun tarvitsee vain ripustaa se koukulla seinällesi! Valikoimassamme on muovisia juliste ripustimia eri väreissä ja koossa. Valitse itsellesi vaihtoehto, joka sopii parhaiten huoneeseesi. 

Löydä sopivin juliste ripustin!

 

 

3) Pleksilasiset julistekehykset 

Mitä enemmän vaihtoehtoja julisteen ripustamiseen sitä parempi! Nämä kehykset lisäävät enemmän eleganttia tyyliä edellisiin tapoihin verrattuna. Jos olet jo valinnut julisteen sivuiltamme, varmista sen koko: klassinen koko on 61×91,5 cm, mini julisteet ovat 40×50 cm. Meiltä löydät myös kehyksiä taidejulisteille sekä ovien julisteille! Valitse suosikkisi väreistä: musta, valkoinen, hopea, pyökin väri, tammi tai pähkinäpuinen. Kun tilaamasi kehys saapuu, sinun tarvitsee vain asettaa juliste sen sisään ja ripustaa se seinälle! Se on niin helppoa. 

Osta pleksilasi kehys!

4) Mittatilaus kehykset 

Nämä ovat eksklusiivisimmat ja korkealaatuisimmat kehyksemme. Meillä on yli 50 viimeistelyä valmistettu joko muovista tai puusta. Aloitamme laminoimalla julisteen tukevaan taustaan, jonka jälkeen lisäämme mittatilatun kehyksen. Sinun ei tarvitse murehtia kuplien muodostumisesta! Laminointimme sopii täydellisesti klassisiin julisteisiin sekä valokuviin. 

 

Yksi laminointimme hyöty on sen kestävyys verrattuna lasisiin päällisiin. Mattainen viimeistely estää myös häiritsevän häikäisyn. Näissä mittatilaus kehyksissä on myös sahahampainen tausta, joka helpottaa niiden ripustamista. Kehykset saapuvat ovellesi kuljetettuina ja kuplamuoviin pakattuna, turvallisen kuljetuksen takaamiseksi. 

 

Ripustamalla kauniin julisteen tai taidejulisteen voit hetkessä täyttää tyhjät seinäsi! Voit aina myös ostaa erilaisia kuvia, jotta voit vaihdella niitä makusi mukaan. Saat kauniin kodin, joka vetää ihmisiä puoleensa. 

Lue lisää: Kuinka ripustaa kuva seinälle

Osta kehyksesi! 

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top