We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
LÖYDÄ tämän viikon parhaat TARJOUKSET LAHJAT & MERCH ×

Kuinka teet omat julisteesi

04. 02. 2018

Nykyään monen kodin budjetti on tiukilla. Useimmilla ei ole varaa sisustaa kotiaan uudelleen säännöllisin väliajoin. Siitä huolimatta voit muuttaa kotisi tunnelmaa muutamalla helpolla kikalla ja uusilla sisustusmateriaaleilla. Voit piristää olohuonettasi, makuuhuonettasi tai lastenhuonetta edullisesti ja vähällä vaivalla, jos tulostat uniikkeja julisteita omista valokuvistasi.

Mitä etuja omilla kuvilla on?

Ei väliä valitsetko hassun perhepotretin vai häikäisevän kauniin auringonlaskun viimeisimmältä lomamatkaltasi, jokainen itseottamasi kuva on uniikki. Kellään mulla ei ole täsmälleen samaa kuvaa koristamassa seiniään. Lisäksi julisteiden tekeminen ei ole mitenkään vaikeaa. Näin internetin aikakaudella etsit vain online-valokuvaamon. Jotkut palveluntarjoajat vaativat heidän oman editointiohjelmansa lataamista koneelle, kun toiset tarjoavat vastaavan ohjelman netissä omilla verkkosivuillaan. Jopa teknisesti kokemattomat käyttäjät voivat käyttää näitä ohjelmia omien julisteidensa luomiseen, sillä ohjelma neuvoo käyttäjää kuinka toimia.

TULOSTA OMA KUVA CANVAS-TAULUKSIEUROPOSTERS Vimeossa

TULOSTA OMA KUVA JULISTEEKSIEUROPOSTERS Vimeossa

Oma kuva vai valmisjuliste?

Omista kuvista tulostettujen julisteiden lisäksi voit ostaa Europostersilta myös valmiita julisteita ja muita vastaavia tuotteita. Voit valita haluamasi useista tuotetyypeistä, kuten esimerkiksi:

Tavalliset julisteet eri kokoisina

Lasitaulut

Kuvatapetit

Metallikyltit

Panoramajulisteet

Keräilijän kokoelma

Valitsitpa sitten minkä hyvänsä tuotteen, voit odottaa edullisia hintoja ja nopeita toimitusaikoja. Huolellisen pakkauksen vuoksi tuotteet saapuvat sinulle vahingoittumattomina. Europostersilta saat tuotteesi korkealaatuisilla väreillä ja edullisilla hinnoilla. Tarjoamme myös alennuksia, kuten esimerkiksi jatkuva tarjouksemme osta 4, maksa 3 julistetta.Decorate your life!

Europosters on toiminut jo vuodesta 1999, ja ajan mittaan meistä on tullut yksi suurimmista julisteiden, kuvatapettien, kuvien, taidejäljennösten ja muiden tuotteiden myyjistä. Me kasvamme vuosi vuodelta ja pyrimme muokkaamaan tarjontaamme toiveidesi mukaan. Voimme painaa julisteesi ja kehystää kuvasi, sekä inspiroida sinua blogillamme, josta löydät mielenkiintoista tietoa elokuvista ja tv-sarjoista sekä uusia ideoita sisustukseen.

Vieraile sivuillamme ja huomaa mitä kotoasi on puuttunut.

 

© 1999 – 2019 Europosters Kaikki oikeudet pidätetään.

e-mail: info@europosters.eu

tel.: +420 777 33 44 55 tai  +44 (0)20 3290 1366

Maanantai - Perjantai
7:00 - 15:00

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top