We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Löydä tämän viikon parhaat tarjoukset: MUSIIKKI alennus -15 % ×

Kuinka valita kuvatapetti

30. 07. 2019

Kun Pat ja Mat päättivät tapetoida seinänsä, lopputulos oli kuin pyörremysky olisi kulkenut talon läpi. Meidän valokuvatapettien kanssa ei kuitenkaan tarvitse pelätä moista! Laadukkaiden materiaalien vuoksi niitä ei ole helppo vahingoittaa. Löydä valokuvatapettien ja muraalien maailma meidän kanssamme!

MIKSI KUVATAPETTI?

Kuvatapetti tuo sisustukseesi todella ainutlaatuisen ja modernin säväyksen. Se on oikeastaan suuri juliste, joka kiinnitetään suoraan seinään tai oveen. Seinän vahingoittumista ei kuitenkaan tarvitse pelätä. Kun kuvatapetti alkaa kyllästyttää, se on helppo poistaa hellävaraisesti. Laajan valikoimamme avulla voi helposti sisustaa jokaisen huoneen – lastenhuoneen, makuuhuoneen ja olohuoneen, mutta myös kylpyhuoneen. On koti sitten iso tai pieni, valikoimassamme on vaihtoehtoja kaikkiin tiloihin.

VLIES VS. PAPERI

Muistelet ehkä makuuhuoneesi vanhaa paperitapettia, joka repeili ja tahraantui helposti. Meidän paperikuvatapettimme ovat korkealaatuista ja kestävää paperia, joka ei petä odotuksia. Mutta jos kotoasi löytyy pieni Picasso, voi vlies-kuvatapetti olla parempi vaihtoehto. Vlies-kuvatapetit ovat uuden sukupolven tapetteja, jotka ovat erittäin kestäviä. Ne on helppo putsata pyyhkimällä ja niiden asentaminen on helppoa. Aloittelijoille vlies-tapetti on paras vaihtoehto.

LAAJA VALIKOIMA

Koska asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä, olemme pyrkineet kokoamaan laajan ja monipuolisen valikoiman kuvatapetteja. Joukosta löytyy muunmuassa kaupunkeja, luontoa, eläimiä, elokuvia ja abstrakteja kuvia. Eikä siinä kaikki! Kuvatapetteja saa myös 3D:nä! Mutta älä huoli, niistä ei saa päänsärkyä.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Kuvatapetin mukana tulee liima ja käyttöohje. Tarvitset lisäksi vain siveltimen, veitsen ja ennen kaikkea työniloa. Ennen kiinnitystä tarkista kuitenkin, ettei seinämateriaali ole epätasainen, eikä missään nimessä kipsilevyä. Kipsilevy on liian epätasainen ja huokoinen alusta kuvatapetille. Tapetti kiinnittyy helpoiten tasaiselle ja puhtaalle seinäpinnalle. Kun kaikki muu on kunnossa, avaa tapettipaketti ja aseta rullat kiinnitysjärjestykseen, merkitse seinään kynällä kuvatapetin paikka ja ala kiinnittää tapettia. Huone saa uuden ilmeen johon ei helposti kyllästy!

KUVATAPETTIKOKOELMAANDecorate your life!

Vuodesta 1999 lähtien, Europostersista on tullut yksi menestyneimmistä julisteiden, seinämuraalien ja seinätaiteen myyjistä. Tällä hetkellä, teemme yhteistyötä taiteilijoiden, valokuvaajien, ja graafisten suunnittelijoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Valikoimastamme löydät kauneimpia tunnettuja maalauksia sekä uusia teoksia nykytaiteilijoilta. Mieluusti tulostamme myös sinun omat kuvasi ja pyynnöstä laitamme printtisi laadukkaisiin kehyksiin. Me rakastamme sisustussuunnittelua, mutta emme myöskään unohda nörttejä ja musiikin rakastajia, joille tarjoamme enemmän ja enemmän valikoimia julisteista, mukeista, t-paidoista, keräiltävistä hahmoista ja muista tuotteista ja lahjoista.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 7:00 – 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Mikäli jatkat palveluidemme käyttämistä, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Lisätietoa Hyväksyn ×
Top