We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

Marketplace: Haluan myydä taidettani

30. 06. 2022

Monelle ihmiselle taide on harrastus, intohimo sekä työ. Kyllä kuulit oikein. Voit tienata rahaa matkustamiseen tai muiden toiveiden toteuttamiseen taiteellasi. Haluatko luoda uraa taiteilijana? Me vastaamme puolestasi – ehdottomasti kyllä! Et voi menettää mitään jos laajennat töitäsi myös netin maailmaan. Avaa kauppasi netissä Marketplace toiminnon kautta – ILMAISEKSI. Mutta ennen kuin teet sen, lue vinkit kuinka voit menestyä ja olla parhaiden joukossa. 

  1. Ole omalaatuinen 

Tee selvitystä markkinoista. Inspiroidu, mutta älä kopio… löydä “markkinarako” ja erotu joukosta. Luo sinun oma tyylisi. Ja vielä yksi VINKKI – retro on kuolematon klassikko kodin sisustuksessa ja populaarikulttuurin rakastajia on enemmän kuin arvaatkaan! 

2. Älä unohda laatua 

Lataa ja myy taidettasi mahdollisimman korkeassa laadussa. Ole erityisen tarkka epätasaisista pinnoista ja sumeista taustoista. Filtteriä voi käyttää ja tiedämme, että ne saavat taiteesi näyttämään erityiseltä, mutta ne voivat myös vähentää laatua, joten ole tarkkana niiden käytöstä ja muista että joskus vähemmän riittää. Oikeiden mittasuhteiden valitseminen on tärkeää ja me suosittelemme 2:3, 3:4 tai 1:1. Syynä ovat kehykset, jotka myydään usein standardissa koossa. 

Lue lisää – miltä täydellinen taideteos näyttää – tästä artikkelista

 

3. Jaa ja tienaa 

Jotta joku voi ostaa taidettasi, sinun tulee myös tehdä enemmän kuin vain taidetta – minkä moni taiteilija unohtaa. Levitä tietoa teoksistasi! Verkkosivut ovat hyvä tapa mainostaa itseäsi ja ennen kaikkea taidettasi. Älä myöskään unohda sosiaalista mediaa. Kommunikoi faniesi kanssa ja jaa mitä olet luonut. Ja viimeiseksi, anna taiteen rakastajille mahdollisuus ostaa koristeita. Osana Marketplaceen rekisteröitymistä saat oman uniikin alennuskoodin (ja linkin) verkkosivuilla ostamiseen kaikille seuraajillesi. Ja se maksaa itsensä takaisin – sinulle ja faneillesi. 🙂 

Kokemukseni yhteistyöstä Europostersin kanssa on ollut hyvä! Olen hyvin tyytyväinen jokaisesta myydystä teoksesta. Se motivoi minua jatkamaan työntekoa. Hyvät kontaktit ja nopea vastausaika. Heillä on helppokäyttöinen tapa ladata teokset systeemiin ja myynnistä saa päivittäisiä tilastoja. Suosittelen yhteistyötä Europostersin kanssa!” 

Manjik Pictures 

Joten älä odota enää vaan kirjaudu jo tänään. Ylitä itsesi ja anna parrasvalojen loistaa sinuun ja menestyvään verkkosivuusi, jolla vierailee miljoonia ostajia 25:stä Euroopan maasta vuosittain. Me toivomme näkevämme sinut mahdollisimman pian Marketplace:ssa! 

Rekisteröidy nyt 

 

Tags: Art, marketplace

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top