We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20%:n alennus valituista tuotteista SAA ALENNUSKOODI

MARKETPLACE: Miltä täydellinen taideteos näyttää

09. 06. 2022

Me käytämme korkealaatuisia tuotteita tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi. Siksi valmistelimme tämän oppaan sinulle, jotta voit ladata parhaat taideteokset. Jos ohjeita ei olla noudatettu, tiimimme kuraattorit voivat hylätä sen tai asiakas palauttaa tuotteen. Joten mitä sinun tulee tehdä, jotta latauksiasi ei palauteta? 

Seuraa ohjeitamme lataukseen:

 • Lataa vain korkealaatuisia kuvia JPG-muodossa. 
 • Ladatun tiedoston maksimikoko on 20 MB. 
 • Tiedoston koon tulisi olla vähintään 2000 pikseliä pienemmässä koossa ja vähintään 150 DPI. 
 • Suositellut suhteet ovat 2:3, 3:4 tai 1:1. Mikäli suhde on eri, emme voi taata kaikkia tulostuksen vaihtoehtoja. 

Ole hyvä äläkä: 

 • Lataa yli kymmentä tiedostoa kerralla, jotta systeemillä on aikaa prosessoida tiedostosi – etenkin jos ne ovat korkeassa resoluutiossa. 
 • Laita tekstiä tai sisältöä teoksen reunan lähelle. 
 • Lisää kehyksiä teokseen. 
 • Manuaalisesti korota kuvan pikselin mittoja. 
 • Lisää filtteriä tehdäksesi kuvista laadukkaampia. 

Ennen kuin lataat, varmista että: 

 • Olet teoksen omistaja. 
 • Taideteoksesi ei loukkaa toisen henkilön tai kolmansien osapuolten moraalia, kunniaa, yksityisyyttä tai muita oikeuksia (tekijänoikeuksia).

Yleisimmät virheet teoksien latauksessa: 

 1. Lataat huonolaatuisia kuvia. 

Sinun on varmistettava, että lataukset ovat korkealaatuisia. Tekstuurin rakeisuus ja sumeus havaitaan huonona laatuna, joka ei vastaa tulostamisen tasoa. Pidä se mielessä, sillä saatamme hylätä kuvan, joka näyttää huonolta suuressa printin koossa. Ole hyvä ja seuraa edellä mainittuja ohjeitamme ja lataa vain kuvia, jotka ovat vähintään 2000 pikseliä pienessä koossa. Mitä suurempi sitä parempi, mutta älä ylitä 20 MB:n kokoa. 

2. Manuaalisesti korotat pixelin mittoja tai käytät filtteriä tehdäksesi kuvista laadukkaampia. 

Kun olet tehnyt taideteoksen yhdessä koossa, sinun ei pitäisi suurentaa sitä täyttääksesi vaatimuksemme. Me törmäämme tähän päivittäin ja tunnistamme ilmiön. Filtteriä voi käyttää teoksen paranteluun, mutta käytä sitä viisaasti. Filtterit ovat järkeviä kunhan niitä ei käytetä tekemään huonosta hyvää. Huomio, että filtteri saattaa tehdä efektistä intensiivisemmän. Joten jos et ole varma suunnitelmasi terävyydestä, älä laita siihen filtteriä. 

3. Teksti tai muu tärkeä sisältö on liian lähellä reunaa. 

Kun valmistelet designia, ota huomioon tilan jättäminen tärkeiden ominaisuuksia ympärille, jotka tekevät teoksestasi erityisen. Riskinä on sen leikkaantuminen pois kun se tulostetaan canvaalle. 

4. Käytät värillistä kehystä teemasi ympärillä 

Kehyksen käyttäminen taideteoksesi ympärillä ei ole suositeltavaa, sillä voit valita tämän vaihtoehdon tilatessasi taideteoksia verkkokaupastamme. 

5Lataat useamman kuvan vain pienellä erolla väripaletissa tai pienellä yksityiskohdalla. 

Me uskomme, että voit täyttää kokoelmasi teoksia eri tavalla kuin käyttämällä samaa designia monta kertaa, vain värin erolla. Omaperäisyys antaa sinulle lisäpisteitä. 

Nyt tiedät kaiken tarpeellisen teoksien lataamisesta. Joten aloitetaanko! 

Lataa taideteoksesi 

Tags: Art, marketplace

Bettina

Psychology student at UNYP and a native Finn living in Prague. I love running and hanging out with friends as well as action movies!EuropostersKoristele elämäsi

Vuodesta 1999 asti, Europosters on ollut yksi parhaiten julisteita, seinätaide printtejä ja lisensoituja tuotelahjoja myyvä yritys Tšekin tasavallassa sekä koko Euroopassa. Valikoimastamme löydät suuren määrän elokuvien, pelien ja urheilun julisteita kaikista koista sekä suuren valikoiman omaperäisiä lahjoja Star Wars ja Harry Potter -elokuvien, sarjakuvien tai koko Warner Bros yhtiön faneille. Me tiedämme, että mukit, hahmot, palapelit ja vaatteet ovat parhaita lahjoja kaikille iästä riippumatta. Mutta jos olet sisustamisen ystävä, olet myös oikeassa paikassa! Tulostamme päivittäin seinätapetteja, piirroksia, valokuvia ja taidejäljennöksiä ja lähetämme niitä 25 maahaan tehdäksemme asiakkaamme onnellisiksi.


Yhteys:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +44 20 3996 3131 (vain englanniksi)

Maanantai – Perjantai ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Kaikki oikeudet pidätetään.

Top